Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 selam, sonunda yeni bi set daha kaydettim. daha dogrusu calarken eglenmek icin kaydetmis bulundum, oldukca eglendim calarken umarim dinlerken siz de eglenirsiniz : ) dj ernesto - stop 9.5 (dynamic sense remix) solarstone vs scott bond - naked angel solar factor - urban shakedown young parisians feat ben lost - jump the next train (kyau vs. albert remix) ernesto vs. bastian - dark side of the moon (dogzilla's pure filth remix) blank & jones - mind of the wonderful (re-locate remix) midway - monkey forest oceanlab - satellite süre: 51:30 boyut: 41.7 mb save as[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 downloading...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok garip duygular içerisine soktun beni brand new setinle edit: bu arada bende çok efsane bi set yaptım,okula gelince bi uğra t drive a sığmıyo ;)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 28 Kasım 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 İşte Dela'nın beklenen live performance seti piyasaya bomba gibi düştü...İndirin kaçırmayın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 süfermiş beendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Güzel olmuş üşenmedim çektim dahada fecisi üşenmedim dinledim ders calısırken fena olmuyo [teşvikgazı]onların tiestosu varsa bisimde delamıs var[/teşvikgazı] madem böyle uğraşıp yapıyosun bari site fln kur böyle arşivle elalem girsin baksın.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bap pls tesekkurler herkese.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 oluum sen manyaksın ya.yok böle bişi.tiesto falan halt etmiş.o geçişler ne oyle off bittim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 dela efsanesin=)sürekli set bekliorum senden.ağustos setin ve aşkın açamadğı virüs ipodda en çok çalınanlarda duruo=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 güzel olmuş baya set yaptığında böyle bana pm atsana =)[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bugün 1 aralık. aralık setini bekliyoruz artık =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Başarılı bi çalışma olmuş bencede. Çok fazla detayından anlamam bu olayların ama 51 dakikaya programladım kendimi evi temizlerken salon mutfak banyo son ses müzikle 45 50 dakikada bitti hoplaya zıplaya parlattım evi:) ben evi tekrar temizleyene kadar sende yeni bi çalışma sunarsın sanırım;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baya ii :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar