Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 et ııdır zengın gosterırde ılerde gut olmakta var 4. murat gıbı et yıye yıye sebze yıyemıom artık tıskınıyorum tam anlamıyla nedenını bılmedıgım bır sebepten bole yumuş yumuş gıyyy mıdem kalkıo etınde sinirinden ve yagından cok tıskınırım tavugun ve balıgında derılerı mıdemı kaldırıyor o yuzden ayalrdır ac gezıom gunde 2 ogun agırlıklı oalrak peynır ekmek olamdı burger kıng veya makarna kofte fılan kılım ben ya sebze yemek ıstıyorum ama onume ehr geldıgınde resmen mıdem kalkıo bole[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 inekler issiz kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kurbana kadar ara verdim kırmızı ete(25gün oldu) kurbanda şahsi şovumu yapıcam masada ve yine bırakıcam kırmızı eti.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Arkadaşlar şimdi biz kurbanda 20 kilo pırasa, kurbanlık yerine geçermi merak ettim :) Et yemeyen insan yeterince beslenemez. Bikere et yemeyen insan ben düşünmek istemiyorum ya! Mc den Menu yiyemiceksin of of. Pırasa ve Lahana yiyerek yaşanırmı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar