SunBird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Oyun tek cd olması karşın bence gayet güzel olmuş. 8 saatten beri aralıksız oynattı kendisini bana. Herhangi bir bug göremedim oyun içerisindeki zaten sitesinde patchler yayınlanmakta. Yani firma oyunun hatalarını düzeleterek oyunu başı boş bırakmıyor. Tavsiye ederim gayet güzel bir oyun olmuş. Diablo'nun yokluğunda iyi vakit geçirtiyor. ScreenShot Game Details[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Dungeon siege 1 e benziyo grafikler ve bence oyun benziyor bi clone gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 beğenmedim çok boyalı duruyo diblodaki kasvet yok bi kere tutmaz tutmaz diablo rulzzz gerisi boş :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Diablo rulz tabide. Daral geldi 6 senedir aynı oyunu oynamaktan. Biraz değişiklik iyidir :)[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ne zaman çıkcak bu diablonun yenisi ben diablo kesmek istiorum bıktım artık bi tane vurup oturtmaktan:)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 DiabLonun yenisinin pek cıkacagını zannetmiorum uzun bi süre daha..Çünkü War Craft ve World Of Warcraft cok zamanLarını aLıo.Blizzard ın DiabLo ya suan için pek bi zaman ayıracagını zannetmiorm..WoW un deLi gibi kuLLanıcısının oLdugunu var sayarsak..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Demise, 08 Aralık 2005 10:50 tarihinde demiş ki: DiabLonun yenisinin pek cıkacagını zannetmiorum uzun bi süre daha..Çünkü War Craft ve World Of Warcraft cok zamanLarını aLıo.Blizzard ın DiabLo ya suan için pek bi zaman ayıracagını zannetmiorm..WoW un deLi gibi kuLLanıcısının oLdugunu var sayarsak.. Arkadaşa Katılıyorum. Bencede bi süre diablo cikarmazlar.Bide oyunu sevmedim :) görüntüler cok renkli[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Diablo bir sure daha rafa aldındı çünkü şu anca Blizzard starcraft yeni ile uğraşıyo adam 1 tane oyun yaptı ve beyenmediler ve ustune usluk oyun yapan adam iyi yapadınız diyip işten kovdular :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aslında bi ara bazı dedikodular çıkıodu yapılcak yapılıo cıkıo falan diye wow dan dolayı yapmıolarsa hadi beyler kapatın wow hesaplarını protesto edelim ben leap attack yapmak istiyorum gidip blizzarda berserk acıp gircem en sonunda :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar oyun bedavaysa ben installını indiriciem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bedava mı bilmiyorumda 300bm gibi birşey galiba oyun[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bence Uodan biraz daha üst kategorilerde Internet üzerinden oynamanızı tavsiye ederim.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 starcraftı yapsınlar başka bişey istemiyorum starcraft2 oynamadn gidersem gözüm açık giderim[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar