SavagE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sabah arabayla giderken cem ceminayı dinliyodum we antalyada bir otel adını soruyodu millete, kimse bilemedi, cem hep az sonra falan dedim we nitekim ben gitmeme gereken yere wardım we kapadım radyoyu, acaba sabah o programı dinliyen we cevabını duyan warmı? warsa buraya yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 soru neydi ?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Daha yeni kalkmıs biri olarak soruyu bende ogrensem cvp verebilirim die yaklasıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Antalyada otel adı sormakta çok dahiyane bişimiş. 7yıldızlılardan bitanesini sormuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Rixos muydu neydi o otel (dusundugumse)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 7 yildizlilar rixos premium ve sungate port royal[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 09 Aralık 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok zekice bi isim falan demişti, 2 kelimeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar