Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLAS!Julio ve smedley'nin sonumu geliyor Dedikodu.

DrHakan

Öne çıkan mesajlar

nemessara +1
ek olarakta master doktor+her hangi bir combat proffla oyunun en kral moblarını sololamak mı dersin, afk looterlar mi istersin, server resette 24 saatte bir spawn olan mobların kamplanmasını mı istersin, doktor buffıyla HAM'inin yaklasik 9-10 katına çıkmasını mı istersin, cost olmadan special mi spamlemek istersin, pvp yapim diyip 1 saat bufflanmak için zaman ayırıp 5snde bir jedi tarafından kesilip dolu mideyle (40dk) mal gibi beklemek mi istersin ya da buffların bitene kadar (3 saat) overt arayarak mı geçirmek istersin? Bunların hepsi pre-cu. CU yu falan bilmem, ona kadar sabredemedim malesef accyi kapatmak için. Pre-cu ya dönmek çözüm olsaydı bu kadar adam o zamanlar bırakmazdı oyunu[signature][hline]Be quiet and drive...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 08 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
akse +1
pre cu gusel diorz ona da bug lıydı fln diosunuz.. mukemmel bi oyun var mı su anda, bug fln olmayan? daha once de demistim simdi de diorm o kadar bi bug a takıosan ztn o oyundan nasl zevk alacaksın ki.. tutturmussunuz bi bug, her oynadıgınız oyunda bole bug avı mı yapıosunuz? nasl oyun oynuosunuz o zamn siz..
şöyle söyliyim
her oyunda bug olur
hatasız kul olmaz

fakat bir oyunda oyunun kaderini değiştirecek ölümcül bir bug ben şu ana kadar başka çok az gördüm , gördüklerimse anında fixlendiler . Bu kadar kullanıcısı olan ve saygın şirket olarak sözedilen SOE nin oyun buglarına bakıyorsunuz ve diğer oyunlarla karşılaştırıyorsunuz.

Genelde diğer oyunlarda birşeyin üstünden başka tarafa atlama , duvarın içinden bilmemne jump yaparak geçebilme , şunu bunu yapamama durumun varken yapabilme gibi buglar veya grafik bugları gördüm.

Fakat SWG de bunlar genelde exploiti bulan oyuncuların aylarca serverın kaba tabirle ... koymaları olumştur ve fixler her seferinde gecikmiştir. Hala ticket collector a basmadan banlı olduğum city e iniyorum bunun ötesi yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rebelution, 09 Aralık 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Theed'e uçup Theed Mall'da Sigrid'den alışveriş yapmayı özledim.

vay bee sanu sigrid :) +1 kardeş eclipse nin en iyi terzisiydi adam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...