bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yağmurlar yağıyor ben seni düşünüyorum Aşk şarkıları çalıyor radyoda yine seni düşünüyorum Gülümsemen geliyor aklıma Ah o gülümsemeni Çok seviyorum Sen bebishimsin benim Ah o bebişimi Cok Seviyorum..... arkadaslar bukadaryla idare edin ben daha neler yazıcam sizler için ve benim kaderimi paylaşan arkadaşlar için .....
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fena degil, daha iyilerini mutlaka yazarsın =) Kısa olmus.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tabiiki yaa nedemek ama bu aralar nedense fazla ilham geliyor anlamadım gitti.Ama bu aralar gerçekten çok fena bir diss atacam birilerine zamanı gelicek ozaman herkes görecek :) görüşleriniz için teşekkür ederim...Bu arada ben RaPeR'sayılırım şiir olmasada sanırım bitane diss gelio yolda
Öne çıkan mesajlar