MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 deathwing serverında, priest, horde, UD, male, prophecy setinden bi kac parca, en az 250+ goldu olan, epic mountu olan bi char arıorum, eger bu ozelliklere uygun bi char warsa [email protected] a mail atın nerdeyseniz parada anlaşıp gelip alırım....teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaaa bir git yaaa, sanki marketten alıosun bole karaktermi alınır hadi server horde ud anladımda parada olsun set parcası ve cinsiyeti apartı olmıus[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: BullDoG, 08 Aralık 2005 19:35 tarihinde demiş ki: yaaa bir git yaaa, sanki marketten alıosun bole karaktermi alınır hadi server horde ud anladımda parada olsun set parcası ve cinsiyeti apartı olmıus böle sırf bişeyler yazmak için boş boş post atma, ben böle bir char arıorum sana ne dokunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sen yanlıs yere baslık acıosun ----> 2. el pazar alanı[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @makak oyle bi karakter zor bulursun buda ayrı bi dogru adamda para binek ve epic varsa hardcore bi oyuncudur ve oyle bi oyuncununda karakterini anca cok ucuk fiyata satabilecegini dusunursek[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 US serverı illidan da oynadığım ve raid zamanlarına artık yetişemediğim için charın artık hakkını veremiorum, bende aradığım ozelliklerde bi char oluduğu için yine bu ozelliklerde char arıorum, bu ozellikler de bir char olursa parada anlaşırız yani iyi para verebilirim. evet dediğin cok dogru birşey bende accountu bırakacağım ama satmaya kıyamıorum böle bir charı yani cok emek verdim :'( ama yine de bir şansımı deniyeyim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 illidan da mi oynuorsun????hangi guilddeydin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 invictus honor ve BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar