Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ha bu arada artik acik ve net sekilde goruluyorki , bazi insanlar kendi takimlariyla ilgilenmekten cok , karsi takima laf atmak ve tahrik etmek icin kullaniyorlar bu forumu , mumkunse ben uzaklastirmadan kendileri "defolup" gitsinler futbol bolumunden. kendi takiminizin forumlarinda istediginizi yazabilirsiniz , yolunuz acik olsun yani. yalnis anlasilmaya mahal vermemesi icin , bu lafim fenerbahceliler icinde gecerlidir, belirtiyim dedim. cunku bazilarinizi adam yerine koyup tatli dille uyarmaya calistim , ayni tas ayni hamam. futbol bolumunun boyle kabullenecegini filan dusunenen varsa ugrasmasin bosuna , canlari yanar. bilginize efendim.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 at gözlüğü mevzusu bu olsa gerek.yani adamlar sonuçta uefa yı aldı kim inkar edebilir bu başarıyı avrupada kimsenin gs'ye laf söyleme lüksü bulunmuyor malesef yarın öbürgün siz(fb) veya biz(bjk) avrupada bir kupa kaldırırz işte o zaman gerekli tartışmalara girebiliriz.benim merak ettiğim yok 7 sene önceki başarıyı tekrarlamalarına laf atıyorsunuzda acaba siz o başarıyı gösterseniz övünmicekmisiniz cevabı çok basit vede net o yüzden ağızdaki sakız gibi dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Türk takımlarının Avrupadaki başarısızlığının çok basit bi açıklaması var aslında.Birbirimizi yemekten başkalarına sıra gelmiyor.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 türkiye liginin kalitesi belli oluyor işte.son 2 senenin şampiyonu namağlup takım fenerbahçe uefaya bile katılamıyor hala siz burda bizim takım söyle sizin takım böyle muhabbeti yapıyorsunuz.hiç birinizin takımı bi bok değil sonuç ortada.Türkiye ligi temizlenmeden hiç bi takımımız iyi olmaycak.Türk futbolu çöküşte can çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim anlamadığım benim FBli arkadaşlarım benim yanımda bırak Avrupa yı "A" bile diyemiyorlar, burda gençlerin dili uzamış eheh, önce içinde final geçen bi müsabaka falan oynayalım sonra uefa ve süper kupa kazanan bi takıma karşı Avrupa iddiasında bulunalım değil mi ama cık cık hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne oldu şimdi? bi dakka hani PSV eski gücünde değildi, shalke alman liginde iyi avrupada kötüydü hatta milanın kadrosundaki değişikliklerden ötürü eski milandan uzaklaşmıştı? e hani 9 puan garantiydi.. peki bu ne? biri bizi mi kandırıyor? kandırılmayı sevmem en azıdnan uefa olsaydı.. bu fener beni 3 senedir yanıltıyor.. artık güvenmeyeceğim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fener elendi türkiye ye döndü bu kadar sadece bu kadar bu kadar tartışcak bişey yok[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 galatasaraylıyım ama oh oldu beter olsun diyecek halim yok ; keske uefa olsaydı, avrupa da acınacak hale düstük türk takımları olarak su son senelerde.. [Bu mesaj raspy tarafından 07 Aralık 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dün maçı izlemedim iyikide izlememişim, maçın sonucunu burdan aldım. Resmen rezalet, gerçi 1 hafta öncesinden belliydi yenilceğimiz...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bide iyi yönünden bakın 70 milyon $ lık takım sayesinde bi sene daha tecrübe kazandı daum... sahtekar herif... türk futbolu için bu adamın gitmesi gerek acilen[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Eternal, 07 Aralık 2005 01:19 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 07 Aralık 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Averaj takımı olmak ayıp değildir ,Chelsea'den 5 yiyip Uefa'yı kaldırma gibi bir hırs yaptırabiliyor takıma...Hırs diyorum hani,uzak bir kelime sanırım... Harbiden yazık be size.6 sene gecti be.Hakkaten acınası durumdasınız.Adam hala UEFA'yı kaldırdık diyo ya ahhahahaha Utanmadan hala UEFA'yı aldık diyo. TROMSO diye bir köy takımını eleyemedi takımın bir sus be birader.Öle bir kompleks yapmışsın ki artık.Realist bir düşünce bile almıyo beynin. Seneye yine bu takımın izliceksin abicim.Fenerbahce SK olucak seneye yine Sampiyonlar liginde.Sen yine seneye bir ezik gibi 7 senelik maziden örnek vericeksin. Allahınızdan bulun artık başka lafım yok. Arkadaşım laflarına dikkat edersen sevinirim..Monaco 2.Lui'ye ayak basmış taraftarlarız biz eziklik uzak bir kelimedir,mazimle gurur duyuyorum ve bunu her fırsatta söylerim,gelecekte olur olmaz..İnşallah FB de tekrarlar diye düşüncelerim vardı,takımın hırslanmasına dönük düşünceler,ama milyonlarca FB taraftarını senin gibi kendini bilmez bir holigan yüzünden değerlendirmiicem..Yinede saygı duyuyorum onlara gerçek taraftar olanlar en azından bir UEFA'ya katılmayı hakediyordu yazık oldu...Sana değil ama[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you [Bu mesaj BulletRide tarafından 07 Aralık 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BulletRide tarafından 07 Aralık 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fb nin ilk 3 mac sonunda daha puan alımıycagı belliydi zaten oyle de oldu.ama üzüldüğüm nokta uefa da fb cok daha kotü takımlar belki şampiyon olcak.Cok zordu fb grubu,gecen sene 9 puanla gruptan cıkamamıştı bu sene 4 puan aldı bu grup cok zordu cok..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 grup mu zordu AC milan= fenerbahce maçlarından önce ancelottinin koltuğu sallanıyordu ve gruptan fbden aldığı galibiyetler sayesinde çıktı PSV Eindhoven = geçen sene şampiyonlar liginin flaş takımı belki en güzel futbol oynayan takımı 20 yaşındaki gençlerle çıktı fb nin karşısına geçen sezon başında sattıkları oyuncuların toplam fiyatları türkiye ligindeki bütün takımların yaptığı flaş transferlerin toplamından daha fazlaydı yerine yeni yıldız aldılar mı?? Hayır gençö oyuncularla yollarına devam ediyolar Shalke 04 = bana göre kötü çekilmiş tek takım geldiği torbanın hakkını vermiodu kesinlikle yanlış torbadan çıktı ama düşününce bu grup bence hiç de zor bi grup deil. Hatırlatma fb deplasmanda milandan puan belki puanlar alıcakken aptalca hatalar zincirinden oluşan bi gol yiyerek son dakikada kaybetti. Shalke maçlarının ikisindede tamamen ruhsuz futboldan uzak bi çizgi çizdiler ben delirdim maçları izlerken ona rağmen nerdeyse istanbulda yeniceklerdi psv maçında dün hakem hataları olmasaydı fb bugün uefadaydı büyük ihtimalle ama fb dün de ruhsuzdu futboldan uzaktı kazanma hırsı olan tek futbolcu anelkaydı onuda çıkardı daum FB avrupada başarılı olmak istiosa önce daumu göndermeli çünkü adam sadece türkiye ligine önem veriyor o da bilior ki türkiye liginde şampiyon olduğu sürece para kazanmaya dewam edicek şamp liginde 1 tur geçip elense t liginde gs ye yenilse koltuğu sallanmaya başlıcaktı!!! yine daum ve teknik kadro + yönetim kuradan sonra süper kura çektik demedi mi almanyadaki shalke maçını evimizde gibi oynarız demediniz mi?? Gazeteler fb güle oynaya diye başlık atmadı mı?? İlk psv maçında 10 kişiye futbol dersi verip daha sonra biz bu gruptan çıktık demediniz mi?? Bu grup mu zordu??[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu grup mu kolaydı ?! dogru unutmusum .. tromso bolton fln hep iyiler psvden shalkeden milandan[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Stifler, 07 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki: bu grup mu kolaydı ?! dogru unutmusum .. tromso bolton fln hep iyiler psvden shalkeden milandan arkadaşım gsnin ne yaptığı belli avrupada..... hangi takıımları yendiği kimlerle atıştığı.... yazık yaaa üzüldüm her sene avaraj takımı oluosunuz....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Biraz beklersek anlıycaz kuranın zor mu yoksa kolay mı olduğunu.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Krusty, 07 Aralık 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Biraz beklersek anlıycaz kuranın zor mu yoksa kolay mı olduğunu. ?[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Lucky, 07 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: said: Stifler, 07 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki: bu grup mu kolaydı ?! dogru unutmusum .. tromso bolton fln hep iyiler psvden shalkeden milandan arkadaşım gsnin ne yaptığı belli avrupada..... hangi takıımları yendiği kimlerle atıştığı.... yazık yaaa üzüldüm her sene avaraj takımı oluosunuz.... norveçli balikcilarin hangi krem kullandigini siz biliyosunuz ama . bosver biz avreaj takimi olalim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaw siz deilmiydiniz sezona yine bomba transferinizle avrupa şampiyonluğu hedefleyen gelmiş hala maddi manevi çok kötü durumda olan gs ve bjk nin elenmesiyle tatmin oluosunuz fener bu sene yine şampion türkiyede seneye gs bjk yine avrupada başarısız olma ihtimali yüksek artık böle kendi yağımızla kavrulmaya devam[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Wendigo Norveçli balıkçı esprisini çok sevdin galiba nerdeyse her sayfada aynı espriyi yapmışın.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sizde çok alınmışınız Norveçli esprisine heralde araştırma yapmışsın Wendigo nerde ne espri yapmış eheh. Ben takımımdan memnunum arkadaş.Fenerbahçem böyle oynasın varsın 11 kjişi defans yapan takıma yenilsin.bu taım gelişmekte.bazı takımların geçmişi varsa bizimde geleceğimiz var.sırf kıskançlık yüzünden topice gidip ucuz sataşmalar ve aşağılamalar yapanları ne fenerbahçe kale alıyor ne de taraftar.biz yolumuza bakarız.önümüz açık.siz hede hödö demeye devam edin.tüketin kendinizi. :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biz bu sene uefada başarılı olcaz die bi iidda sürmedik... fenerliler değilmiydi şampiyonlar liginde çeyrek final oynarız dien uefaya kalırsak alırız diyen.. bizim başarımıza tesadüf dienler hadi alsınlar bakalım o kupayı bizde tesadüf diyelimm.. tromso maçıda tesadüfdü hadi bakalım :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Jedi, 07 Aralık 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Sizde çok alınmışınız Norveçli esprisine heralde araştırma yapmışsın Wendigo nerde ne espri yapmış eheh. Ben takımımdan memnunum arkadaş.Fenerbahçem böyle oynasın varsın 11 kjişi defans yapan takıma yenilsin.bu taım gelişmekte.bazı takımların geçmişi varsa bizimde geleceğimiz var.sırf kıskançlık yüzünden topice gidip ucuz sataşmalar ve aşağılamalar yapanları ne fenerbahçe kale alıyor ne de taraftar.biz yolumuza bakarız.önümüz açık.siz hede hödö demeye devam edin.tüketin kendinizi. :) daum kaç senedi tecrübe tecrübe dioo bu nasıl tecrübeyse anlamadım kaç yıl geçti bee bi kere sufr çektiniz öbüründe elendiniz ee şimdi sonç gene aynı komik durumdasınız ehehehehe :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 misal; kimse çeyrek final oynarız demedi, uefa'ya kalırsak alırız zaten denmedi.bunları uydurup üstüne bide aşağılama yapan komik duruma düşen sizsiniz.herhangi bir yönetici, futbolcu ya da teknik direktörümüzün nu tip açıklamasını bulursan tamam haklısınız diyecem.ancak bulamazsanız yalancı duruma düşersiniz.çeyrek final oynamak istemekle çeyrek final oynarız demek ayrı şeyler. 2 sene oldu bu 3. szeon.ilk geldiği sene umit milli takımı toplayan daum 2 senedir şampiyon yapıyor turkiyede.avrupada ise bu gençlerle (tuncay,serkan,servet,önder,selçük,kemal,volkan) 2 senede tecrübe kazanması beklenemez.23 yaşındaki futbolcu zaten bu tecrübeyi alsa her genç kadroyu kuran ekip 2 bilemedin 3 senede avrupada kupa kaldırır.o kadar kolay değil bu işler.[signature][hline]MZ: Hörü Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tutturmuşsunuz yabancı sınırlaması kaldırılsın... e soruyorum şimdi galatasaray uefa ve süper kupayı aldığnda kaç tane yabancı vardı takımın hepsi yabancımıydı.... başarısız oluppp bunu başka şeylere döküyosunuz... avrupada şike dönmüyor üzgünüz :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar