neverexist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 LvL 39 NE Rogue karakterim var , az-cok guzel item sahibiyim lakin paticik'te yayinlanan rogue guide'i okudugumda lw + skinning tavsiye edilmi$. arkada$lar lvl 40'a kadar mount parasi toplayacaksaniz kesinlikle ama kesinlikle lw almayin , ben $ahsen gold toplayamadim. neyse onemli konulara gelince ; rogue'un oynani$ stilini biliyorum biraz , planli hareket ve beklenmedik saldirilar.. lakin talent sorunum var , yabanci forumlarda Osiris V2.0 guide okudum PVP icin cok degi$ik bir talent sistemi getirmi$ , onu uyguladim gayet guzel , bana gore rogue dedigin zaman dagger demi$sindir.. dagger'siz rogue du$unemiyorum. o yuzden sizden ricam sadece dagger kullanan rogue icin PvP ustune kurulu talent yazmaniz. 40. leveldan sonra neye yogunla$mak gerekiyor ? daha iyi bir mount ? item setler ? para ? son bir sorum ise ; bg olayi. Balnazzar realm'undeyim ama bg'lere giremiyorum , saatlerce queue modda bekledigim oldu , girse bile $unu merak ediyorum. Rogue BG'de ne kadar ba$arili ? cevaplariniz icin $imdiden te$ekkur ederim.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bgde rogue'dan çok çektim ben. Yani ben değil. Grup olarak. Warriorum çünkü.. Sürekli aradan kaçıp farm'ı elegeçirip tüm Horde grubunun geri çekilmesini sağladığına şahit oldum biçok kez. Rog gider farmı alır. Herkes geri almaya gider ve diğer yerler kaybedilir. Ayrı ca arathi basinin en canlı olduğu level 40-49'dur. Sabret bence biraz.. Ayrıca evet üretici olmak sadece zarar. Yararlı olsun diyosan Herb/Alch. para istiyosan da toplayıcı olmakta yarar var.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 up[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bildiğimiz gibi rogue'un genel yapısı dagger ile vurulan ataklar ve gizlenme üzerine kuruludur (böyle çok ölümcül olduğu kabul edilir), ama bana sorarsanız combat yeteneklerine 31 puan vermiş bir rogue pvp bglere kaydığı için çok daha ölümcüldür sen dagger spec bir rogue istediğin için sana şu talentleri yaziyim Assassination Talents (26 points) # Malice - 5/5 points Increases your critical strike chance by 5%. # Improved Eviscerate - 3/3 points Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%. # Murder - 2/2 points Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%. # Ruthlessness - 3/3 points Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target. # Relentless Strikes - 1/1 point Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy. # Lethality - 5/5 points Increases the critical strike damage bonus of your Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ghostly Strike, and Hemorrhage abilities by 30%. # Improved Instant Poison - 3/5 points Increases the chance to apply Instant Poison to your target by 6%. # Cold Blood - 1/1 point When activated, increases the critical strike chance of your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate by 100%. # Improved Kidney Shot - 3/3 points Reduces the cooldown of your Kidney Shot ability by 5 seconds. Combat Talents (2 points) # Improved Sinister Strike - 2/2 points Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy. Subtlety Talents (23 points) # Master of Deception - 5/5 points Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4) # Camouflage - 5/5 points Increases your speed while stealthed by 15%. # Opportunity - 5/5 points Increases the damage dealt when striking from behind with your Backstab, Garrote, or Ambush abilities by 20%. # Improved Ambush - 3/3 points Increases the critical strike chance of your Ambush ability by 40%. # Ghostly Strike - 1/1 point A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 7 seconds. Awards 1 combo point. # Improved Sap - 3/3 points Gives you a 90% chance to return to stealth mode after using your Sap ability. # Preparation - 1/1 point When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities.[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben yukardaki talentı beğenip uygulamaya koydum lvl32 rogue um ancak initiative verdim bi tane yanlışlıkla kesin o da lazımdır diye ancak senin listende o yok..şimdi bu durumda napılabilinir komple sıfırlamak mı yoksa talent tree'de ufak bi değişiklik yapılabilinir mi ? Hatta rogue için en uygun talent tree nedir madem pvp serverda oynuyoruz pvpye en uygunu lazım gerekirse komple değiştirelim talentları.. [signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 09 Aralık 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Assassination Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Murder Rank 2 Relentless Strikes Rank 1 Improved Expose Armor Rank 1 Lethality Rank 5 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 21 Combat Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 4 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Preparation Rank 1 Improved Cheap Shot Rank 1 Subtlety Total: 22 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 Ben şu anda bu talentları kullanıyorum çokta memnunum. Uzun denemeler sonucunda bu talentları seçtim. Ama yine de sana tavsiyem lvl 56'a kadar pve ve combat ağırlıklı talent seçmen çünkü daha kolay lvl atlıyorsun ama pvp'de zorlanmanda mümkün tabi. Lvl 56 olunca alırsın bir barmen shanker, dagger build'e dönersin. Prof içinse tavsiyem herb/alch yada min/eng. olacak. Ben lvl 41'de satınaldım bineği, bence en iyisi bu çünkü rogue'un hunter/druid/shaman gibi sürekli hızlı hareket etme yeteneği olmadığından dolayı binek oldukça kolaylık oluyor. Lvl 60'a kadar binek/prof/poison/first aid'i full yaptığım için lvl 60'da param sıfıra yakındı ancak ondan sonrası çok kolay oldu. Sadece item tamiri, poison, enchant ve item satınalmaya para harcıyordum. Rogue lvl 60'da 4-5 lvl 55-56 mob'u hiç oturmadan çok seri farmlayabiliyor bu nedenle kısa sürede para yapabilirsin. Kolay gelsin.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 40 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Deadmarine in yazdıgı talent built klasık dagger talentleri ve ona yakın olan su sıstemıde onerırım. Assasination'da seal of fate dahil 30 point verıyorsun combat yıne 8,geri kalan 13 talentıde substelty de M.o.D=5 oppurtinity=5 imp. ambush=3 bu builtte gayet guzel daggercı ıcın tavsıye ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar