deftonez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 evt arklar ya bu knight online oynamak icin directx in kac versiyonu gerekiyordu? knightonlien client ine tıklıyorum.sonra hackshield i yukluyor ve bilgisayarımda şöyle bir hata veriyor ''Can't create D3D Device-please,check Directx or display card driver''diyor.galiba directx suruculerını sılmısım.yani directx in hangi versiyonunu indireyim?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ekran kartinin internet sitesinden en son driver ini yükle belki driver versyonun eski die sorun çikariyor olabilir[signature][hline]nick:richy :D clan:Death stare LvL:6x Np:11k yeni basladim :S mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 directx 8 veya directx 9 yeterlidir. zaten üstü keşfedilmedi heralde.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 teşekkürler...[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yeni konu açmim bende şifreyi yazıyorum failed login server dior niye?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende yeni konu açmıcam bundan sonra aklıma bişi gelmeyince buraya yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar