tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaslar saat 3 de troll partide czde dc oldum ve 8 saat sonra geldim karakter hala onLine gözüküyo ve 30 dakadır Okeye basıyorum hala server secimi icin olan tablo gelmio bu ne zaman ve nasıl gecer ?
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kardes ya carın askıda kaldı oyunda gozukuyo hala, yada soylemek istemiyorum sen tahmin et gari :([signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yok ben tahmin etmek istemiyorum ama sanırım askıda kaldı
saldur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Asılı kalmış arkadaşım. yada sı yok işte. ok ye basınca girerdi. hackerların pc leri dc olmuyomu yoksa. geçer inş yakında.[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 30 / aege silkroad
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 inş.askıdadır we oyledir[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 restart atılıo sanırım serverlara Login Server Offline gözüküyor.. ve c1 de bitik durumda umarım server gelince girebiLirim OMG no ban no cry :)
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 işallah düzelir ya benim charda asılı kaldı oyunda şuanda da server login failed veriyo açılınca düzelir diye tahmin ediyorum
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BENİM DE CHAR DC WERİO DU ASKIDA KALDI HERHALDE:( :)):):):):):):)):)
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 allah allah benimkinde niee hala invalid password dio?:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya bende The account is currently in use.Would you like to disconnect the previous connection? ok e basıyom basıyom hep aynı şey çıkıyo delircem bi adam gibi yapamadılar şu oyunu yaw
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Cypher1 deki tüm accountlar dc olduktan sonra kullanılamıyor.Cypher1 düzelinceye kadar o accountlarınızla giriş yapamayacaksınız.Ares1 düzeltildi.
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oyunun iyice içine ettiler yaw. oyun nedir ya zevk almak değilmi ama biz sadece eziyet çekiyoz yazık vallaha ya.... 100 defa connect e basmadan giremiyoruz. girdikten sonra 5 dk içinde dc oluyoruz daha sonrada 3 ila 5 saat arası askıda kalıyoz. Peki biz bu oyunu nasıl ve nezaman oynarız?[signature][hline]SG
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zorla değil zannedersem[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: fenerbahce, 10 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: zorla değil zannedersem demek ki sen hiç bir problemle karşılaşmadan , dc olmadan , askıda kalmadan oynayabiliyorsun ? doğrumu anlamışım?[signature][hline]SG
Öne çıkan mesajlar