tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaslar saat 3 de troll partide czde dc oldum ve 8 saat sonra geldim karakter hala onLine gözüküyo ve 30 dakadır Okeye basıyorum hala server secimi icin olan tablo gelmio bu ne zaman ve nasıl gecer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kardes ya carın askıda kaldı oyunda gozukuyo hala, yada soylemek istemiyorum sen tahmin et gari :([signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yok ben tahmin etmek istemiyorum ama sanırım askıda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Asılı kalmış arkadaşım. yada sı yok işte. ok ye basınca girerdi. hackerların pc leri dc olmuyomu yoksa. geçer inş yakında.[signature][hline]saldur / heuksal / LvL 30 / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 inş.askıdadır we oyledir[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 restart atılıo sanırım serverlara Login Server Offline gözüküyor.. ve c1 de bitik durumda umarım server gelince girebiLirim OMG no ban no cry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 işallah düzelir ya benim charda asılı kaldı oyunda şuanda da server login failed veriyo açılınca düzelir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BENİM DE CHAR DC WERİO DU ASKIDA KALDI HERHALDE:( :)):):):):):):)):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 allah allah benimkinde niee hala invalid password dio?:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya bende The account is currently in use.Would you like to disconnect the previous connection? ok e basıyom basıyom hep aynı şey çıkıyo delircem bi adam gibi yapamadılar şu oyunu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Cypher1 deki tüm accountlar dc olduktan sonra kullanılamıyor.Cypher1 düzelinceye kadar o accountlarınızla giriş yapamayacaksınız.Ares1 düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oyunun iyice içine ettiler yaw. oyun nedir ya zevk almak değilmi ama biz sadece eziyet çekiyoz yazık vallaha ya.... 100 defa connect e basmadan giremiyoruz. girdikten sonra 5 dk içinde dc oluyoruz daha sonrada 3 ila 5 saat arası askıda kalıyoz. Peki biz bu oyunu nasıl ve nezaman oynarız?[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zorla değil zannedersem[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: fenerbahce, 10 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: zorla değil zannedersem demek ki sen hiç bir problemle karşılaşmadan , dc olmadan , askıda kalmadan oynayabiliyorsun ? doğrumu anlamışım?[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar