Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cocuk ve Atatürk

semihgunes

Öne çıkan mesajlar

Ben bir yerde bir zorbalık görüyorsam ona cevap veririm, duyarsız kalmam. Birini savunmak için hukuk diplomasına ihtiyacım yok, sevdiğim saydığım biri o yüzden cevap veriyorum.

İlkokul cümlelerinle zaten seviyeni belli ediyorsun. İlerle diyeceğim ama kapasite meselesi tabii, bir yere kadar anca.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 10 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
"Daha önceden açılmıştı" diyebileceği yerde,
"ağzını burnunu kırarım o çocuğun" derse bende o yorumu yaparım.

Arkadaşlarına arka çıkıcam diye bir tarafını yırtmaya gerek yok.
Ben uzuyorum,sen forum ağalığına devam edersin.

Arkadaşlarıma arka çıkacağım diye bir tarafımı yırttığım yok, ama sen laf sokmak için harcadığın çabayı biraz kendini geliştirmeye harcasaydın belki "insan" olabilirdin.

Böyle "Son sözü söyler giderim" gibi komik mesajlarla güldürme beni.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

harbi yeter artık ne için tartışıyosunuz ki ? ne ağalığı
ağalık nedir ağalık mı kaldı.
hepimiz aynıortamdayız sizin yazdıklarınızı bizler de okuyoruz
ve şahsen ben çok gereksiz bi tartışma olduğu düşncesindeyim
atatürk sevgisinden forum ağalığına geldik[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bi not atatürk'ü raki , sigara degil erken teshis konulamamis siroz öldürdü.
Ikincisi siroz sadece rakidan sigaradan degil asiri stress , yük altinda kalma , sorumluluk gibi seylerden de çok etkilenir..
Ne adamlar var günde iki büyük içiyo hiç bisi olmuo ..
butun bir milletin sorumlulunu tasimak ve bu kadar savas vermek her insani fiziksel olarak cok yipratir ..
Yani sadece sigara alkol deil ..[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ruby, 10 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
said:
TRA_GS, 10 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
ya açılmışsa açılmış ya nolucak off çocuk Atatürk'e sevgisinden bişiler yazmış ne güzel keşke ülkemizdeki herkesde bu çocuk kadar Atatürk sevgisi olsa

+1

+1[signature][hline]Server:Ares
Nick:Xaar_tr
Lvl:6x ARCHMAGE
Clan:Simdilik yok
Satılık yada takas edilir msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...