Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ehe ;) Bundan önce (host formatından önce) bir iki topiğim daha vardı..CD LAZIM felan die..2000 yazındaydı onlarda sanırım.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=3141 GAMESHOW sağolsun ;) Ultimayı ilk orada görmüştüm... Sora ki tüm sayılarda okumaya devam ettim... Ultima diye bir arattım TÜrkce Burası geldi Sora gerisi malum :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paticik ile Pepelek sayesinde Pepelek ile Ultimatr sayesinde Ultimatr ile Sanane UO dünyası sayesinde Sanane ile Online Gaming sayesinde tanıştım...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ohoo walla gkv vardı orada bi site acıldı sonra uotr acıldı oradan pepelek filan falan derken paticik cıktı :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: DraculaVigorous, 15 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: Paticik ile Pepelek sayesinde Pepelek ile Ultimatr sayesinde Ultimatr ile Sanane UO dünyası sayesinde Sanane ile Online Gaming sayesinde tanıştım...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Aynen benimde öyle oldu ilk baktım 99da quake 2 oynuyorum son bakıyorum uo oynuyorum[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 wallaha ben uofalan oynamıyordumhala da oynamam ama acc bulursam oynayacam:) bu dralnu, spyro ve ascraeus denyoları sınıf arkadaşlarım işte fizboz, gimli ve arcane de bizim okuldan denyolar neyse bunlşarlamuhabbet ediyorum habire forumlarda adımın geçtiğinden bahdsediyorlar diyorum "forum nedir yaa yenlirmi içilirmi?" (o sıralarda M:TG oynuyordum esas dralnuyla o yolla tanışdık) dediler bömleböle sitesivar dedimadı ne? "pepelek" aha isme gel dedim işte tanıştık kaynaştıksırf geyik amaçlı geldimkalıcıdeğilim diyordum... ee sanırımkalıcıyım...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bir kaç yıl önce(2001 galiba) bir yaz tatilinde kafedeydim şans eseri ultimaya başlamışım öylesine karakter geliştirmeyye çalışıyorum(nebula nın da ilk zamanları) yanıma biri yaklaştı meğer o da uo oynuyormuş (The Alter Realm da) böyle tavsiye etti ultimaTR ı ondan sonra da böyle bir giriş yaptık hala da buradayız bakalım nereye kadar (ki o şahıs benim de hayatımı değiştirmiştir[sadece o tatilde ve tatilden sonra bir kez görüşmeme rağmen] blind guardian dinlememi sağlayarak ve frp ile iyicene kaynaşmama yardım ederek) bi daha da görmedim zaten o kişişyi[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bende Snn deki bir jediKnight clanindayken tanistim Pepelekle. Sonra adresi fln deyisitirince korktuydum kapattilar die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 The_Guardian sen 99 yıllarında SNN Forumlarda hiç teknik/donanım mesajları yazdın mı şöyle 5000 6000 tane falan? ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 walla ben coldwind ve palin saysinde tanıdım burayı..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar