hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 cumartesi günü doğum günüm. o güne kadar bi kaç tane mp3 player listesi hazılrayıp babama vercem uygun olanını alcak. ne güzel hediye =) arkadaşlar 256-512-1024 lük mp3 çalarlar arıyorum. ses kalitesi iyi olmalı. çok pahalı olmamalı. bir fiyat sınırlaması veremiyorum ama pahalı olmasın işte. bunun dışın kullanımı rahat olmalı. ya ne biliyim böyle aldığım zaman iyiki bunu almışım demeliyim güzel durmalı. hayvan gibi pil yememeli vs. tavsiyeelriniz bekliyorum[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fiyat/performans en iyi Creative ürünlerinde var. Ama ben bunu diyince milyon tane ipod'cu üstüme gelcek. Dolayısıyla ipod alabilirsin ama Creative ucuz ve kaliteli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ipod 512mb yok sanırım shuffle var ama onu istemiyorum. ses kalitesi de önemli ayrıca modelde verebilirsen sevinirim[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Creative NOMAD MUVO SLIM 512 MB 155.00 USD +Kdv Kredi kartı boyutlarında, dünyanın en ince Mp3 çalar ve USB diski(sadece 7 mm kalınlığında) Renk seçenekleri MP3 Çalar, FM radyo, USB disk, mikrofon ve FM radyodan ses kayıtözelliği. 32 kanal radyo hafızası. Mavi ekran aydınlatmalı geniş LCD ekran ( 132 x 32 piksel ) Değiştirilebilir ve şarj edilebilir Lityum - ion pil . Sürekli çalma süresi: 17 saat Mp3 128kbps, 15 saat Wma 64 kbps Al bakalım :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 240 milyon civarında sanırım. bide flash bellekli olması tercihimdir. ses kalitesi iyimidir bunun. led sen kullandınmı bunu?[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kullanan arkadaşım var, ben de ZEN Touch kullanıyorum. Baya güzel kalitesi, zaten Creative yani. Ama kulaklık da alman lazım. MP3 playerların kulaklıkları asla güzel olmaz, SONY'lerinki bile...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 araştırdım biraz 170 milyona 256mb lığı var internette biraz daha düşüğe bulabiliriz demekki. iyimiş ya bu beğendim bakalım[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Creative MUVO2 Nomad 4gb bellek iyi ses kalitesi. 210$[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 muvo2 ilk baktığım ürün idi. fiyatı çok yüksek benim için.... peki zen touch ile nomad muvo slim arasında "kalite" farkı varmı yoksa sadece bellek ve dış görünüş mü?[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 creative muvo tx fm e karar kıldım sanırım gören bilen varsa bilg verirse iyi olur[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Muvo2 bellekmi kullanıyor yoksa üzerinde diskmi var ?[signature][hline] [b]«³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Durdurun dünyayı, inecek var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hdd olması lazm[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende ı-pod mını var 4gb ayda 33 ytl fılan verıyorum bayada seviyorum ı-pod umu.Öneririm..Teknosada odeme seceneklerınde var bı bak ıstersen..ama dısarıya gore hafıf pahalı olabılıyor...[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben creative noman muvo 2 4 gb kullaniyorum ve çok memnunum sana da öneririm. bide ipod nano 2 gb var o da çok güzel bir alet biraz daha pahali ama renkli ekran ve ipod, bunlar dan birini al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar