Syn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Karambol tarzı ve 6v1 tarzı amatör olarak güreşiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla ne derece deli bilememem ama okcuyum .feci keyifli bişi,birden aklına falan gelio ok atmak istiorum falan diosun bi sure sonra..hatta dun kosa kosa sahaya gidiiip ok attım,bu haftamı bolelikle huzurlu geciriorum.. deli manyak olarak ''runarchery'' ulkemize gelse yapmak isterdim...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Airboard yapmanı tavsiye ederim arkadaşım daha EX olaylarının başındasın :D Bide çok ilerde rusyadaki 0 gravity uçağına binmeni tavsiye ederim , bide las vegastaki baya yüksek olan şu roller coastera minik olana binmeni tavsiye ederim, onban başka yok, her gün alıştırma olarak da bungee jumping yap sonra öl , başka bişi diyemem çünkü hayat bundan ibaret zevk almak için yaşıyosun, zevkini de fazlasıyla sınırına kadar alıyosan, beklediğin şeylerin hepsini para hariç yaptıysan, 3lü veya nebilyim seksüel konular hariç bisürü şeyi yaptıysan kafana silahla sık ve öl ya hayat çok aptal bişey...Herkesi enerji üreten rechargeable pil olarak görüyorum gece uykusunda enerji yenileyen birer pil.Konuşan bir hayvan, başka bişi diil konuyu saptırdım da felsefe yapasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sana daha extreme şeyler söliimmi? Mesela: -Minibüs/Otobüsde tutunmadan dengede kalmaya çalış. -Beşiktaş Çarşıya,Kadıköye yada Sami Yene git ana avrat küfret karşı takıma sonra kaç. -Yeşilköy'de tinercilerle çırılçıplak denize gir. -Yanında izbamut gibi adam olan bi kıza laf at. -Kapkaç yap. -Pazarda tezgah dağıt sonra kaç. Not:Yaralanma potansiyeli gayet yüksektir. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar