Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Areste krallık için oyunuzu niye kime verdiniz?

AciDFroZeN

Öne çıkan mesajlar

Bende JadeReal diyorum en azından o bir Türk ve pek muhabbetim olmamasına rağmen birkaç sefer KO da boğazda harpy parti yapmıştık..ha şunu da söliyim bu serverde erkeğim diye gezen birçok erkekten daha delikanlıdır..bayan olmasına rağmen..[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Braweheart, 08 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Bende JadeReal diyorum en azından o bir Türk ve pek muhabbetim olmamasına rağmen birkaç sefer KO da boğazda harpy parti yapmıştık..ha şunu da söliyim bu serverde erkeğim diye gezen birçok erkekten daha delikanlıdır..bayan olmasına rağmen..

:) tesekkurler bazi kendini bilen erkekler kadinlarla yarisacaklarina sizin gibi hakkini verirler...

Bir dahaki secimlere gorusmek uzere o zaman :) Biz minik kralimizla idare edelim. Hala burada kralligi guclu chara vermek olarak bilen arkadaslar var.... Hic umit etmiyordum uzulmedim de ama sasirdigim hala anlamayan arkadaslarin olusu.. Krallik tas kirmak demek degil aldiginiz potlarin paralarini ve Tp paralarini F9 = krala verin demek :D Derdiniz olunca F9 a anlatind emek :) boss droplarin ratesi yukselsin die F9 un etrafinda donun demek, F9 oyuna girsinde exp rateleri ayarlasin die beklemek demek...
Sirf bu sebepten kralice olmak isterdim butun gun pianada durup pm cevaplamak zorunda olsamda cok faydam dokunurdu emin olabilirsiniz

:)

[Bu mesaj JadeReal tarafından 08 Aralık 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JadeReal, 08 Aralık 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
said:
Braweheart, 08 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
Bende JadeReal diyorum en azından o bir Türk ve pek muhabbetim olmamasına rağmen birkaç sefer KO da boğazda harpy parti yapmıştık..ha şunu da söliyim bu serverde erkeğim diye gezen birçok erkekten daha delikanlıdır..bayan olmasına rağmen..

:) tesekkurler bazi kendini bilen erkekler kadinlarla yarisacaklarina sizin gibi hakkini verirler...
Bir dahaki secimlere gorusmek uzere o zaman :) Biz minik kralimizla idare edelim. Hala burada kralligi guclu chara vermek olarak bilen arkadaslar var.... Hic umit etmiyordum uzulmedim de ama sasirdigim hala anlamayan arkadaslarin olusu.. Krallik tas kirmak demek degil aldiginiz potlarin paralarini ve Tp paralarini F9 = krala verin demek :D Derdiniz olunca F9 a anlatind emek :) boss droplarin ratesi yukselsin die F9 un etrafinda donun demek, F9 oyuna girsinde exp rateleri ayarlasin die beklemek demek...
Sirf bu sebepten kralice olmak isterdim butun gun pianada durup pm cevaplamak zorunda olsamda cok faydam dokunurdu emin olabilirsiniz

:)

[Bu mesaj JadeReal tarafından 08 Aralık 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]

çokda alçak gönüllüyüz omg^^.....[signature][hline]Photo Uploded...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
K2netvork, 08 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
f9 verdim çünkü baba adam

samanında bu arkadas IS clanında clan arkadasları ile beraber humanları CZ'de party e alıp ek orc clanın yanına tpler NP kaybettirir ,sen daha ne oldugunu anlamadan bi priest seni 4 tas ress ler ek orclara biraha keserdi en az 100np giderdi (aynısını bu arada ek clanındakiler yapıyor tabi)
sonra ben bu arkadası hic sevemez oldum nedense

[Bu mesaj w00t tarafından 09 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj w00t tarafından 09 Aralık 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim aresle ilgim yok beramustayım ben ama bir iki şey sölim dedim

bencede bir Türk olması daha iyi olurdu Türkler açısından
en azından ingilizce bilmeyen pek çok Türk var onlar derdini paylaşabilirdi

bide f9 u hep duyuyorum yere göğe sırdıramıyonuz adamı
oyunda herşey güç deil bence[signature][hline]---------------ÇARŞI---------------
Çarşi,kapalının ortasında sıralanan bir gurup değildir. çarşi bir ruhtur. çarşi, new york da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir, prag'da duvara yazılmış bir yazıdır, erzincan'da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir, adana'da bir rengi bozuk derneğinin duvarlarına boyanmış siyah'la beyazdır, galatasaray lisesi duvarına yazılmış "çarşi ulan" işaretidir. bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal beşiktaş formasındadır çarşi. zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "maç kaç kaç?" sorusundadır çarşi. hakeme kızdığında "satanist hakem" diye bağırıp gündemi takip edenlerdir. Atatürke dil uzatan dönemin milletvekili hasan mezarcı'ya "hasan mezarcı'ya kafam
girsin" diyen tezahüratıyla cumhuriyet'in kemalist çizgisindeki duruşunun ödünsüz
sesidir. ezik civcivler'in yalakalıklarına "tek adam, atam" yada "bir pankartta verhaugen e aç avrupa şampiyonu ol fener" diyen zekadır. beşiktaş aşkını pankartlarda "başka boyutların tanrısı" diye ifade eden kalpdir. ceza'sı gereği
boş kalmış tribünlere "ruhumuz yeter" yazan yüreklerdir. kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri "cobarde gallina ortega (korkak tavuk ortega)" pankartıyla maymun edenlerdir. "erkek adam renkli takım tutmaz" deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir "işıklar söndüğü zaman tüm fenerliler güzeldir" pankartıyla herkesi güldürenlerdir. "bizim taraftarımız daha fazla" diye böbürlenenlere "en fazla sinek'de bokun üzerinde olur" cevabını yapıştıranlardır.
futbolcusuna kızdığında "aşkımız renklere sizlere değil" diyen renk aşkıdır. 2 km bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir, o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir. dünkü bükreş maçında televizyonların gösterdiği, o soğukta, ayakta boynunda siyah beyaz kaşkoluyla titreyerek karakartallarini seyreden nine'dir. tribünde bir doktordur, işçidir, iş adamıdır, okuma yazma
bilmeyen bir sokak çocuğudur, profesördür. omuz omuza zıplayıp "beşiktaşım benim
biricik sevgilim" diye gözünde yaş gırtlağını yırtan solcusudur, sağcısıdır,ateistidir, hacısıdır, müslümanıdır, ermenisidir, yahudisidir, hıristiyanıdır. Irak işgalinden önce savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur. mitinglerde "beşiktaşliyiz, savaşa karşiyiz" tezahüratlarında, tribün'de "savaşa hayir",
"amerikan şahinlerine karşı karakartallar" pankartlarıyla tepkisini koyandır. bir F16 burnuna yapılmış kartaldır. çarşi nın "a" sını anarşinin "a"sıyla yazan güce tapmayan isyankarlıktır. "siyah beyaz ölüm yaşam" diyen felsefedir. holiganlığı kahpelik, delikanlılığıda hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir. sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır. nazım hikmet'in "aslolan hayattir" ına tribünlerin hacı babasıyla "hayatta beşiktaş" diye ölümsüzleştirenlerdir. "çarşi,
mustafa kemal hariç herkese karşi" diyen aykırılıktır. tribüne boydan boya "ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma beşiktaş yazılacaksa, böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir. çarşi ruhu beşiktaşinin uslanmaz asi ruhudur,
beşiktaşini taparcasına seven çılgın aşığıdır
Sosyal ağlarda paylaş

ben oy kullanamadın yani kaçırdım :D ama kaçırmasam F9 a verirdim nedeni ise çoğu kişi gibi havalarda değil mesela çoğu kez f9 a pm atmışımdır hep cevabı geldi ve hiç birşekilde ters yanıt almadım hatta bugünde konuştuk ve bug yüzünden asa sını tutamadığını söyledi :D ayrıca yeni kurduğumuz bir clanda sağlam bir warrior yoktu ve rica ettik pelerin görevinide yapıverdi. Hatta denyonun biri başkandan önce kutuyu açtı ve hiç sorun etmeden 2. defada görevi yaptı. Aslında bi türk ün olmasına daha çok isterdim ama bence hak yerini buldu sonuçta kim ne derse desin ares te humanlarda krallığın en çok yakışacağı kişi F9.... sonuçta hem lvl hemde karizma bi kral da bulunması gereken en büyük özellik...

[Bu mesaj LordSevo tarafından 09 Aralık 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu olayın özüne bakarsak çok komik bir şey görücez. Kral oyla seçilir mi yahu? AHAHAHAH. Bari Başkan Cumhurbaşkanı Komutan vs gibi birşey deselermiş. Kral seçimle geliyor. Bu ne yahu Mutlakiyet mi Cumhuriyet mi? Yahu Meşrutiyet bile değil? E ne bu? Fentezi fentezi....:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilinc, 09 Aralık 2005 07:37 tarihinde demiş ki:
Yahu olayın özüne bakarsak çok komik bir şey görücez. Kral oyla seçilir mi yahu? AHAHAHAH. Bari Başkan Cumhurbaşkanı Komutan vs gibi birşey deselermiş. Kral seçimle geliyor. Bu ne yahu Mutlakiyet mi Cumhuriyet mi? Yahu Meşrutiyet bile değil? E ne bu? Fentezi fentezi....:D

muhahahaha ne yapsınlar adayları arena ya cıkartıp kapıstırsalar mı ki :))) bu cok hoş olurdu herkes boks macı seyredermıs gıbı onu seyrederdi[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74
DeaTH_STaRe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...