Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ve evet son durum gerçi adamlar ezik falan Allah'tan herkez kospcu olmuş ya bu dmg sayfsı baya bi devam ediyo 2 okçunun dalmasıyla anca indirdiler KOSPER[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 olypiada sadece archeryler war bea adam lar spoiler partysi kurmus bende lwl 10 dum party plz dedim sorry archry party dio lar zombiea gidiom oyle diolar smiladonlarda oyle :lol: işe baqsen hepiceği kosp cu[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 partindeki silifkeli_ejder güzel nick :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 O clan lideri hatta oda paticikteymiş banlamışlar burda :D Ya bide ezik adamlar kurmuyomu kospuı deli oluyorum gidip alayını kesiyorum valla[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=Tıkh][/spo] resmi spoiler yaparsan böle daha az yer kaplar koskocaman resim bi sayFayı kaplayınca ister istemez göze batıo...[signature][hline]__/) (o.O ) (> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Spoiler nası yapılıyo bilmiyorum kusura bakmayın[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar