Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=1][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ne zamn yazdı bunu can ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iide bunu yazan gm değilki ?[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bunu yazan aresin orc Kralı bobert[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu bi cevap değil ki... Bobert " şifre sorunu olan bana pm atsın" diye mesaj yazmış Ne derece yardımcı olacak allah bilir.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 He is GIRAL murtaza puaahaha :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kendisini tanımıyorum ama bir playerın ne gibi yardımı olacak merak ediyorum :)[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bobert bu vardır bi bildiği :D[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 51 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Neden olsa ben kralım..Ben aç dersem açarlar diyor amcam... Yuru be kral kim tutar seni... Seni love you bobert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ne gibi yardımı olacak 100 lerce kişinin şifresinimi değiştirecek player olarak yani bide gm değil onuda hesapla[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bobert :-O varki bi bildiği atın demiş yoksa kafasıdan esse dermi :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 en azından suyuna gidersen gmle irtibata geçip halledebilir, zaten onu seçenler de %90 ile gmlerdi.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bobert şifreleri itemleri alıp aresten uçup gitmesin??^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Bobert şifreleri itemleri alıp aresten uçup gitmesin??^^... bobert = Nychris ? dİllmi :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Murtaza, 09 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Bu bi cevap değil ki... Bobert " şifre sorunu olan bana pm atsın" diye mesaj yazmış Ne derece yardımcı olacak allah bilir. ztn aptallık bende..neye gerekki böyle hatalı bi topic açtım...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: xXTaLkativeXx, 09 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Bobert şifreleri itemleri alıp aresten uçup gitmesin??^^... bobert = Nychris ? dİllmi :S Yok öel deil bobert=GM[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lan "invalid password" sorunu yuzunden oyuna giremiyoruz, ne PM'i...tovbeeee![signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [email protected] Die k2 nin mail adresi varmı ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dedemde gm :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: xXTaLkativeXx, 09 Aralık 2005 22:41 tarihinde demiş ki: [email protected] Die k2 nin mail adresi varmı ? hiç duymadım barış sakata gitmesin account.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 gönderdim ama geri ters cvp geldi Ohhh :S sana cvp geldimi =? can ? :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: xXTaLkativeXx, 09 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: gönderdim ama geri ters cvp geldi Ohhh :S sana cvp geldimi =? can ? :/ boberta söyledim..wait for mail dedi"..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [email protected] vardı ama buraya yanlızca oyunda hile yapanların ss ve videoları kabul ediliyor yorum fln gönderemiyosnuz.. elimde GM o siteyi yazarken bir ss olacaktı ama kaybettim bulamıyom 1500 resim var omg^^...:( edit=imla hataları vs...[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 09 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben o adama bişey demiyom şifresorunum oldugu halde.. hi derim slm derim oda bana hi sir der bende diom I am not sir diom bana xD edio[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: [email protected] vardı am buraya yanlızca oyunda hile yapanların ss ve videoları kabul ediliyor yorum fln gönderemiyosnuz.. elimde GM o siteyi yazarken bir ss olacaktı am kaybettim bulamıyom 1500 resim var omg^^...:( [signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar