SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://www.albinoblacksheep.com/flash/parking[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan
robinson Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 açılmıştı :) http://adverts.freeloader.com/zurich/preloader.swf [signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 06 Aralık 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hehe güselmiş bak ben görmedim :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Öh 184 score =) Sinir oldum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 254 puan yaptım[signature][hline]laverda yalan oldu..
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abii öle kaptırdımki, 8 defa ar arda oynadım.. sonra da "napiom ben yaaa" dedim ve hemen kapattım.. off şükür yarabbim..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eheheh baya guzelmıs ama allahtan gercekte boyle bısı yok yoksa kac kısının canını yakardım allah bılır ehuehue bana ehlıyet vereceklermı acaba :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 6 puan ahah :D çok güzel miş ama[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 son dememede 233 :P en son bölümdeki arabayı tek hamlede park ettim :D inanamadım kendime hehe[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ettim ben önceden =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
kfg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir sürü 45-50 puandan sonra bir anda 377 yaptım... mutluyum güzelmiş :)...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu ne ya bi turlu çarpmmadan yapamadım walla kasamıcam fazla.. ama oyun güzel..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 382[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=öeh][/spo][signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 403[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=Yeaaahh babyyy][/spo][Bu mesaj toggie tarafından 08 Aralık 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Forxy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=İşte Budur!][/spo] Edit: Yanlış link.[Bu mesaj Forxy tarafından 08 Aralık 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=hayır bu =P][/spo][signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gaza getirmeyin beni =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
Forxy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=Çok pis gaza geldim. İşte Max Score!][/spo]
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 malesef teknik olarak max score 450 =([signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Öne çıkan mesajlar