iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 klasik bir laf ke yi nerden indirebilirim az önce sinirlendim sildim ama baktım ki cd yok ortalarda dedim o nacisane arkadaşlarım yardım eder bana bi çakıverin site şuraya ko offical demeyin kalbinizi kırarım :D waiiting...[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDer_Orc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bırakmısın ne güzel hiç başlama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arama yap bulursun boşuna topic açma pls[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen soruma cevap yazacakmısın yoksa akıl mı vereceksin ? ben soru sordum ve cevap beklerim ....[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar