gordon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 son 2-3 saattir sanırm kardeşimin dedigine göre paticik dışında sitelere giremiyormuş (google, deviantart vs.) deviant açılsa bile resimler açılmıyo dedi, baktım gerçekten öyle :p msn sorunsuz işliyo ve warcraftta avrupadaki servera da baglanabildim..acaba belli bi noktada sorun mu var bilgisi olan varsa veya benzer durumda olan varsa paylaşabilirse seviinirim.. ps: ultratv nin sitesini de açmıyo o da güzel ama paticiki açıyor fıttırsam mı napsam? [Bu mesaj gordon tarafından 09 Aralık 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 etrafa biraz bakınmalısın. http://forum.paticik.com/view.php?id=163632[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eet sonradan farfkettim eve gelip direk şikayetleri duyunca biraz da dalgınlıkla açtım öyle bi göz gezdirip..cevap var mı diye bakınca gördüm en üstte lathspellin topcini özür vsvs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Özüre gerek yok biraz dikkat :) kolay gelsin umarım düzelir hattın.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar