Daniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaslar istek acıbadem de okuyordum simdi okuldan atıldım 9.sınıftayım ama 4 yıllık programda sınavla hazırlıgı atladım 9.sınıftayım atıldım simdi hangi okula ne sartlarda giderim 3 yıll okuma imkanım nedir vs vs yazarsanız sevinirim[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi öncellikle geçmiş olsun..naaptın da ilk senende okuldan atıldın merak ettiim..şmdi elinde kapı gibi bi tasdikname olduuna göre işin zor..devlet okulları biraz kasabilir sen gene özel okul denicen heralde..ama benim çok da bi bilgim yok açıkcası..ayrıca çok soukkanlısın 'arkadaşlar ben okuldan atıldım'' sanki her gün atılıon gibi.nesse[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tastikname yok iste adamlar dedi tek yapıcagımız iyilik atılmassın dedi tastikname vermeyiz dedi oglunuzu okuldan alırsınız dedi kaydı aldık baska okula yaptırcaz nası ne sekil yaptırırız[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 8.sınıfta eyuboglundan atıldım öyle istek e geldim =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hıı tasdikname yoksa çok da zor olmaz heralde..ama abi benm annamadıım nie paso okuldan atılıon ki sen[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ders , davranıs kavga vs vs.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar