Chuck Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 16 yaşındaki Kalle Kappner tarafından damnation albumundeki şarkılar pianoyla kaydedilerek yapılmış bir album.Hoş olmuş. Buyrun Not: Aradım bulamadım.Açılmıştı dieninde taa ak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ilginç bir çalışma ending credits i dinledim hoşuma gitti[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok başarılı be... Helal olsun çocuğa... Valla 2 şarkı dinledim, çok iyi şimdilik... Notalarını bulabilir miyiz acaba bunların ya... (hiç sanmıyorum ama...)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar