NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abı 5 dakkadır hıc durmaksızın adam banlıyor resım war ama nasıl koyacagımı bılmıyorum[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Charım acıldı Cok mutluyum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Lan sende varya :D Bende tam konu açıOrdum yeniliyim dedim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 puhahaha eziq mage :D nası kestım senı abyssde:S[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Charım acıldı Cok mutluyum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Banlasa ne olur edit karakter satan adamlardan..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cyperlı hemşerilerim hayrola ne oldu sakın gm adam banladı demeyin inanmam daha düne kadare aynı anda 30 ok yiyodum ah bide şifrem gelse bu arada alper ii akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 walla banladımı banlamadımı bılmem de banned kosp dıye yazdı adam[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Charım acıldı Cok mutluyum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 anlaşıldı kesin humanları banlamıştır şundan kesin eminim cypherda gm in birinin karus chaarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 karuslardan da tanıdıgım 4 kısıyı banladılar otekıleır tanımıyorum human olabılır[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Charım acıldı Cok mutluyum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya o edit char vakası öncedendi kenjuro_orc admin charıydı ve haclenmişti ama şu anki gerçek g.m vede edit medit olayı yalan artık cyperda[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 peki isim verin arkadaşlar biraz , meşhur item abuserlerden bannladıkları var mı mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 [spo1=Gm in coştuğu an...][/spo] [signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow VainCZ'de artik bende varim.Elmoradlara duyurulur.http://www.clanlasombra.tk[Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla KOSP cuları topa dizmek lazım banlamak az bile. k2 ye zarar verseler anlarımda şerefsizler diğer oyunculara yapıyorlar. Çok doluyorum ya küfür edecem şıncı :D[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Usko, 08 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki: valla KOSP cuları topa dizmek lazım banlamak az bile. k2 ye zarar verseler anlarımda şerefsizler diğer oyunculara yapıyorlar. Çok doluyorum ya küfür edecem şıncı :D :D:D gece cz de dışarı cıkamadık öle diyim server beramus öle kops vardı olmasıda normal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Nazar ettiniz az önce Ares te girdim dengesizin biri oc3an mıdır nedir deli oldum acmış kospu 5 li cakıo bide eziklik diz boyu madem acıon kafaya dd falan tak :D spike 1400 dammage alıor ama yinede cok kesio 5 li ardı ardına atınca kurtuluşun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pFF ben Bu ban yazılarına alıştım yine göstermelik 5-6 kişiyi banlamış işte...[signature][hline]N : MeTe0R / RammSteiN Lvl : Xx Xx Nat. : Human / Karus J : A. Mage WaRRioR C : TheOtherS / n00bz S : Cypher Olympia http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2 ay sonunda ilk ban :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu Gm i de anlamadım valla bi kere çıkıyor bütün kosp çuları banlıyor bi gidiyor 3 ay sonra tekrar aynı şey varmı bunun bir açıklaması cz çıkılmıyor artık eğer ROGUE deilsen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben Gm'e Gm demem şöyle 100-200 kişiyi banlamayınca :D Tamamen göstermelik bir banlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krieger Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cypher kadar iğrenç bi server yok bu serverı adamlar sadece para kazanmak için yapmışlar...[signature][hline]Name :milkboy/keep_it_smile Lvl : 61/52 Nation: El Morad/El Morad Server: Cypher/Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cypher'da item aLınır reaL para iLe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar