Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher De GM Costu !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı 5 dakkadır hıc durmaksızın adam banlıyor resım war ama nasıl koyacagımı bılmıyorum[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Charım acıldı Cok mutluyum !!!
Mesaj tarihi:
Lan sende varya :D Bende tam konu açıOrdum yeniliyim dedim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde )
CLan : AshQiyA
Np : 8x.xxx
Server : Cyhper ( - )
Mesaj tarihi:
puhahaha eziq mage :D nası kestım senı abyssde:S[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
walla banladımı banlamadımı bılmem de banned kosp dıye yazdı adam[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
karuslardan da tanıdıgım 4 kısıyı banladılar otekıleır tanımıyorum human olabılır[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
ya o edit char vakası öncedendi kenjuro_orc admin charıydı ve haclenmişti ama şu anki gerçek g.m vede edit medit olayı yalan artık cyperda[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil.
dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan)
Mesaj tarihi:

[spo1=Gm in coştuğu an...][/spo]

[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain

CZ'de artik bende varim.Elmoradlara duyurulur.

http://www.clanlasombra.tk

[Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sniperdayi tarafından 08 Aralık 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Usko, 08 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
valla KOSP cuları topa dizmek lazım banlamak az bile. k2 ye zarar verseler anlarımda şerefsizler diğer oyunculara yapıyorlar. Çok doluyorum ya küfür edecem şıncı :D

:D:D
gece cz de dışarı cıkamadık öle diyim server beramus öle kops vardı olmasıda normal :(
Mesaj tarihi:
Nazar ettiniz az önce Ares te girdim dengesizin biri oc3an mıdır nedir deli oldum acmış kospu 5 li cakıo bide eziklik diz boyu madem acıon kafaya dd falan tak :D spike 1400 dammage alıor ama yinede cok kesio 5 li ardı ardına atınca kurtuluşun yok :P
Mesaj tarihi:
cypher kadar iğrenç bi server yok
bu serverı adamlar sadece para kazanmak için yapmışlar...[signature][hline]Name :milkboy/keep_it_smile
Lvl : 61/52
Nation: El Morad/El Morad
Server: Cypher/Beramus
  • Yeni Oluştur...