Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ebaydan Account Alımı

Giber

Öne çıkan mesajlar

Kuzenim bayadır benim accountla oynadıktan sonra artık kendi de oyunu almak istiyor. Fakat sıfırdan kasarak vakit kaybetmek yerine direk 60 karakter almak istiyor. Şimdi zaten orjinal oyuna 80 kağat kadar para verecek zaten. Bende dedim madem öle, sen oyunu biliyorsun kac aydır benim accounttan oynuyon MC bile yaptın kac kere zaten, e-bayden direk 60lık karakter al işte dedim.

Şimdi merak ettiğimiz konu bu e-bayden alınan accountlar güvenlimi ? Biryerde okumuştum bu blizzard account satışlarını caydırmak amaçlı mail değişimini yasaklamış. Yani biz şimdi account alsak aldığımızın ertesi günü satan adam mailine retrieve password olayıyla bir şekilde değiştirilen şifreyi geri alabiliyormu yoksa bu sadece dedikodudan mı ibaret ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Olurmu öle şey ben blizzard için mailimi sabit tutmak zorundamıyım ?

Farzetki şirket mailimi yazmıştım 1 sene evvel şirketten ayrıldım mailim iptal oldu nolacak ..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında cevabı basit, demek ki şirket mailini yazmıyacaksın. gideceksin ve kendine yahoodan, googledan bi mai alacaksın. çünkü şu an hiç bir şekilde ilk girilen mail adresi değiştirilemiyor. Blizzarda mail bile atsanız "güvenlik sebebiyle mail değişimi yapılamıyor, üzgünüz" cevabı alıyosunuz.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...