Giber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kuzenim bayadır benim accountla oynadıktan sonra artık kendi de oyunu almak istiyor. Fakat sıfırdan kasarak vakit kaybetmek yerine direk 60 karakter almak istiyor. Şimdi zaten orjinal oyuna 80 kağat kadar para verecek zaten. Bende dedim madem öle, sen oyunu biliyorsun kac aydır benim accounttan oynuyon MC bile yaptın kac kere zaten, e-bayden direk 60lık karakter al işte dedim. Şimdi merak ettiğimiz konu bu e-bayden alınan accountlar güvenlimi ? Biryerde okumuştum bu blizzard account satışlarını caydırmak amaçlı mail değişimini yasaklamış. Yani biz şimdi account alsak aldığımızın ertesi günü satan adam mailine retrieve password olayıyla bir şekilde değiştirilen şifreyi geri alabiliyormu yoksa bu sadece dedikodudan mı ibaret ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dedikodu falan değil aynen dediğin gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Madem öle niye halen millet account satıyor veya alıyor ki[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla hala satmaya çalısanı gördüm ama alana pek raslamadım belkide satanlar acc nin kayıtlı oldugu mail adresinide veriodur.. [Bu mesaj rabe tarafından 09 Aralık 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Olurmu öle şey ben blizzard için mailimi sabit tutmak zorundamıyım ? Farzetki şirket mailimi yazmıştım 1 sene evvel şirketten ayrıldım mailim iptal oldu nolacak ..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Aslında cevabı basit, demek ki şirket mailini yazmıyacaksın. gideceksin ve kendine yahoodan, googledan bi mai alacaksın. çünkü şu an hiç bir şekilde ilk girilen mail adresi değiştirilemiyor. Blizzarda mail bile atsanız "güvenlik sebebiyle mail değişimi yapılamıyor, üzgünüz" cevabı alıyosunuz.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar