wish Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 windows 2000 im var.ve foto.larımı açamıoyrum.hangi prog u yüklemem gerek.ayrıca netscape vardı onu sildim.şimdi cd leri de okumyor ve netscape.exe yi istiyor.napıcam bn? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Fotoğraflarını gösterecek bir program için bunu tavsiye edebilirim sana.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İlk önce www.firefox.com.tr adresinden firefoxu indiriyosun. Yükledikten sonra "Firefox varsayılan tarayıcınız değil yapmak ister misiniz?" gibi bi soru cıkıyo evet diyosun bunu yapmak istiyosan kullanıyosun cok güzel oluyo. resim icin de yukarıdaki yazılım güzel.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar