yankee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sızce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen iyimisin kötümüsün.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kospla ilgili fikrim bu sitede bence okumalısın[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaak kötü[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok igrançççç bişiiii hacklenmek istiosan başkha tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kosp un lafını bile etmesek bu sitede bi daha nasıl olur ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kullanan için mütiş kullanmayana kötü ne diyim[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: cemshit, 09 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kullanan için mütiş kullanmayana kötü ne diyim Kullanana banlanınca sor ne kadar müthişmiş.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ezik sülük sümük noob ların işi kendi emeği ile bi yere gelemiyenin işi eger ezik sülük sümük noob olmak seni rahatsız etmiyorsa devam [spo1=eger bunlar yemiyorsa]bokatan bişey[/spo][signature][hline] *Sonsuza Kadarmı Yaşıyacaksın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: BlackBox1, 09 Aralık 2005 20:00 tarihinde demiş ki: said: cemshit, 09 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kullanan için mütiş kullanmayana kötü ne diyim Kullanana banlanınca sor ne kadar müthişmiş. banlanınca noolcak yine şifre alıyo başlıyo ama sende haklısın biyerde *!oratam gerilmesin diye alttan almaya çalışır*[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar