rallici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu serverlara noldu giremiyom yaw deniyom to many ussers logged in diyor[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben de onu diyorum nooldu[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende aresi tıkladıgımda pat dc from serwer a.q taaa tamda 54 olcaqtım :([signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih_47 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ne zaman açılır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya benim sifonum borusu patlamış su akıtıyo yahu deli olacam. Gece vakti nereden tesisatçı bulcam şimdi. Of yaaa (Nasıl olsa of ya napcam ben topiği değil mi bu bende yakınayım azcık)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar