ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya bu konuda ne yapmalıyım blackwindsi hiç göremiyorum diger gmler zaten bizi tınladıkları yok ne yapmalıyım sizce=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 benim arkadaşın charı 1.5 aydan beri muteli hala açmadılar =)[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben 3 günlük yedim hala açılmadı Gold Premium Üyeyim Ne yapmamı tavsiye edersiniz su aralar iyice canım sıkılmaya başladı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mail at cvp bekle mailli ing olarak at ama preimum varsa acılır kesin ....[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: PSX, 09 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: mail at cvp bekle mailli ing olarak at ama preimum varsa acılır kesin .... Alakası yok[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Siteye 2 gündür giremiyorum arada ßir girsede Support bölümünde Sorun var Neyse Önerin için tşk edeirm ztn bunu yapacaktım ama başka yapılması gereken birşey varmı diye Size danısayım dedim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Aralık 2005 19:15 tarihinde demiş ki: said: PSX, 09 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: mail at cvp bekle mailli ing olarak at ama preimum varsa acılır kesin .... Alakası yok Kimbupislik gerçeklerle yüzlesmek istemiyorum aslında oyunda gmnin yapması lazım Mailden yapılacak bir iş degil bunun farkındayımda nasıl yapcam adamlar beni takdıgı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadasim Su aralar Hiç ugrasma premium Var Benim Günde Enaz 10 mail atiyorum Cevap yok moradondayim Hergün Gm bekliyorum Gm Yok Bilnc in Tabiriyle GM lerin düsüncesi [spo1=TIK]Cokta Fifi[/spo][signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sessiz kalmak en iyisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kesinlikle katılıyorum sana ama blackwinds böle degildi adam nezamandır girmio ins ailesinde fln biri ölmemiştir neyse içimizi karartmayalım offf off biffinde ....... phosphorunda ....... :@@@@@@@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mute olunca pm oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mute olunca kimse ile konusamıyorsun işin kötüsü bazı kişilere selam vermek için trade atıyorum ana bacı küfür yiyorum + arkadaşlarıma bişe yazamıyorum bana gelip allahın selamınıda almıyorusn vs gibi sözler ya cok kötü bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar