Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar macaristani yapan bi ödev aldım.Orayı tanıtmam gerek.Sizden istediğim Macar insanlarının , tarihsel yerlerinin fotoğraflarını bulabileceğim geniş çapta bilgi edinebilecegim site.Bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim ;) dip not : gugılı sömürdüm :P[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 umarim isini gorur. birde macar arkadasim vardi ona soracakitim ama online degil.[signature][hline]If electricty comes from electrons, does morality come from morons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 saol ordada yapmıştım biraz araştırma ama iyi yine inceliyeyim macar arkadaşın online olunca kendi fotografını ve bir kaç arkadaşının fotografını gönderebilirse sevinirim amacım macar insanınıda tanıtmak.tabi izin verirse.bide tarihi yerlerin fotografları varsa onda gönderirsen sevinirim. 2 hafta sürem var ve biran önce bitirip temize çekip üstünede yazıları yazıcam. bide oradaki politik durumları şuanki başbakanı ve biliyosa ilk başbakanıda yazarsa sana sevinirim ne co şey istedim :) saol ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şubatta budapeşteye gidiorm senn için bşiler bulup getirirm ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cia databank burdada baya bisey var,su siralar pek online olmuyo denk gelirse soylerim[signature][hline]If electricty comes from electrons, does morality come from morons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 2 haftaya kadar bıtırmem lazım gıtceksen şimdi git :) saol yinede pegasus saol bakıcam;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar