MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben oyunu kurdum nedense pc i kasılıor cook donma oluor NOT:BENİM PC İM BATTLE FOR THE MİDDLE EARTHI 1920X1200 DE WE ULTRA HİGHTDE HİC KASMADAN CALISTIRIOR SORUN PC DE DEİL YANE[signature][hline]lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 "Ekran kartın ve anakartının driverlarini güncelle." Silkroad ekibi böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ekran kartinin grafiklerini her zaman guncel tut. bu genel bi oneri. o takilmalarin cogu lagden dolayi. ama grafikleri kisarsan (options'da video altinda ki graphic qualty'i low yapabilirsin) hizlaniyor baya bi. birde bisey farkettim, su yeni sound icin patchlediler felan. hep sesler kapaliydi bugun acayim dedim nasildir diye inanilmaz bi sekilde kasiyor. onla ilgili bi sorun olabilir, pek stabil gelmedi. sesleri bi kapat ondan sonra tekrar dene.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 walla ben dusurmen cozunurlugu o kdr masraf etmis hayvan gibi pc dizmisim bide cozunurlukmu dusurcem diriverları upgrade deniom olursa yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar