Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000Base-T Kablo Baglanti Semasi

Prophecy

Öne çıkan mesajlar

Merhaba
ya internette arastirdim ama bulamadim elimde 3Com gigabit Switch ve Ethernetlerim var. ama sorun su gigabit kablo baglantisi icin genelde cat6 tavsiye etmisler ama bu isin cat5e tipi utp kablo ile yapildigi soylenmis fakat ben baglanti semasini bulamadim bir turlu bu konuda calisma yapmis olan birileri varsa aramizda yardimci olabilirmi acaba bana...(sema olarak renkleri soruyorum yani 100Mbit te tb,t,yb,m,mb,y,kb,k seklindeki baglanti sirasini)[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

yok sunbird o normal sema ama genede saolasin arastirdigin icin.

anason peki ozaman aynı ise sunu sorayim belki bilgin vardir.switch te ethernette gigabit oldugu halde ikisindede Hiz ayarlari otomatik oldugu halde pc neden 100mbit goruyor olabilir? aklina bununla ilgili herhangi bir sorun geliyormus acaba?[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

var var
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=support&pathtype=support&sku=3C16477-US
switch tarafinda bisey olucagini sanmiyorum cunku unmanaged switch , yani hiz kontrol sansin yok zaten olsa bule auto geliyorlar default oalrak, eger dedigin gibi kablo cat5e yada cat6 ise buyuk ihtimalle network karti driverlarinda sorun olabilir bence, yada driverlarini yukledin mi onu soriyim once eheh
Sosyal ağlarda paylaş

suan soz ettigimiz sistem ofiste yanimda degil yani ama 100mbit icin sari yaniyor 1000mbit icinde yesil yaniyor olmasi gerekiyor yaziyo kitapciginda ama yanan isiklarin hepsi sari ethernet kartinda sorun olabilecegini dusundum fakat cunku 5 adet kart var ve hepsinde durum ayni. sanirim yarin ofiste tekrar tek tek herseyi gozden gecirip deniyecegim aklima sorun olabilecek tek sey switch olarak geliyor ama switch de 100mbit te sorunsuz 4 saat calisti ozellikle yogun bir trafik altinda denedim.[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...