Dowai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 GWfreak aracının türkçesi Darkhope of Ascalon [DoA] guildi tarafından bu hafta içinde yayımlanılcak ve gwfreakse verilcek hatalı hüner(skill) lerinin düzeltmeleri için yardımlarınızı şimdiden bekleriz ayrıca türkçesini beğenmediğiniz kelimelerinin türkçe karşılıklarına da yorum getirebilirsiniz. hünerlerin adlarını türkçeye çevirmedik.(Iway team = i will arange you takımı gibi kısaltmalarının bilinmesi ve oyun içinda rahatca hünerlerin bulunabilmesi için.)biliyorsunuz gw de türkçe desteği yok ama hünerlerin öğrenilmesi kısmında ingilizcesi yetersiz arkadaşlar fazlasıyla yardımda bulunabilceğimizi düşünüyorum. www.gwfreaks.com[signature][hline]Kalicus Darkhope R/Mo fakat R/Me olucak... R/M idi şimdi gine Ranger/Monk DoA[Darkhope of Ascalon] [Bu mesaj Dowai tarafından 01 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gw-tr hazirlaniyor,fakat fazla mal goz cikarmaz :) Not:iway=i will avenge you :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İyi olcağını düşünüyorum. şimdiden ellerinize sağlık... haklısın arange nerden çıktıysa?[signature][hline]Kalicus Darkhope R/Mo fakat R/Me olucak... R/M idi şimdi gine Ranger/Monk DoA[Darkhope of Ascalon]
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Elementalist Mesmer Monk Şimdilik bu 3 ü var , bu aralar cok bakamıyorum yogunum bayada... Varsa ingilizceden zorlanan bakabilir , bi ara depara kalkıp kalan 3 ünüde çevirebilirm. [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 03 Aralık 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 %25 Armor Penetration vardır dio cogu buyude bu nedir :S
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: S: Armor penetration nasıl çalışır? C: Rakibinizin armor değeri hesaplamalarda uyguladığınız penetration yüzdesi kadar az gözükür. 40 armor'ı varsa 25% penetration yapmışsanız 30 olarak hesaplanır. Daha çok hasar vermenize yarar. Sabit duran sıkça sorulan sorular başlığından alıntıdır.
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Belli seyleri cevirmedim Enchantment,Hex,Armor Penetration vs.. gibi . Bazılarındada( turkcesi(ingilizcesi) )seklinde yazdim. Skillerdeki degerlerde 1-12 attribute lar arasıdır.
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Elementalist Skilleri Mesmer Skilleri Monk Skilleri Necromancer Skilleri Ranger Skilleri Warrior Skilleri NOT: Skiller Türkçe ceviridir =) [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 09 Aralık 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar