Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Beyler nolur olimpyada insanım lvl 37 olmama az kaldı benim istedigim adam gibi clan olan varsa alabilirmi veya en azından lvl kasıcak biri varsa sevinirim[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 benim lvl 62 sana clan allı verem[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 millet olypia coq pahalı olacaq yeni yerwer ya dedi hiçde pahalı deil hele bazı itemler aresde daha ucuz[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya o normal cunku aresde stiletto satamazsın ama olimpyada satarsın[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 millette para yokki nasıl alsınlar... mirage +1 koymuş adam 10 m ye alan yok...abyss 300.. daha neler neler....ama milletn çoğu 5x lvl olsun bakalım görün olimpia nasıl pahalalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Abyss pahalı olsun yeter :D ya elimde kalıyo satamıyorum 450kdan neyse yokmu clan veya lvl kasabilecek olan ?[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: marksman, 09 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: millette para yokki nasıl alsınlar... mirage +1 koymuş adam 10 m ye alan yok...abyss 300.. daha neler neler....ama milletn çoğu 5x lvl olsun bakalım görün olimpia nasıl pahalalışıyor... Ben olmypia da 15 den dual MD sattım ama kşmde para yokmus raptor arıyom raptor :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar