emocan07 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bi kere tartıştık die üyelimi fes etmişler böle olmaz ki küfür de etmedim anlayamıyorum sizce bu doğru mu herşeyi tartışamıyacak mıyız doru ya da yanlış soruyorum agalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 üyeliğini ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emocan07 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 evt ya üyeliğmi . ben kimseyi kırıcı bişi de sölemedim ama yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: emocan07, 09 Aralık 2005 17:57 tarihinde demiş ki: agalar :( Bu yeterli[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar