Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Badi mi Body mi?

Killer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar lisede bir kitap okuyoruz.Kitabın yazarı eskiden bi gazetede koşe yazarıymış.O koşe yazılarını almış günlük gibi yapmış sorada kitaba cevirmiş onları okuyoruz.Kadın eleştirmen hiç bi şey övmüyo kadın hep eleştiriyo(pis eleştirir :).Neyse kadın böyle yazmış 4 ocak perşembe falan.Birinin başlığında "Badi Ekreme Dokunmayın!" yazıyor tamammı.Kadında şöyle yazmış.'Geçenlerde bir gazetede Hababam Sınıfı'nın oynatılacağını okudum.Altında oyuncuların lakapları yazıyordu.Düdük Necmi,İnek Şaban... ve birden "Body Ekrem" yazdığını gordüm şoke oldum.Yabancı dillerdeki sözcükler türkçemize oyle girmişki kurtulamaz hale gelmiş(bunu cümleyi ben yazdım :).Halbuki onun adı Body Ekrem değil Badi Ekrem.Badi bildiğiniz üzere ördek gibi yürüyen kısa insana takılmış lakapmış.Fakat sağolsun gazetedeki arkadaşlar bile böyle bir hatayı yapabiliyor'

Kadın böyle anlatıyor işte.Bitanesindede bi konferansa gitmiş.Bir adamın soyadı 'Coral'mış anons eden hıyar Korıl diye okumuş ingilizce.Yani ne diyim siz diyin bişeyler:)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murk, 08 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
Badi ördek demek ki orada o anlamda kullanılıyor zaten.

ya arkadaşlar öyle bi yazı yazıyosunuz ki hatayı ben yaptım sanki bende badi diyorum adamlar body demiş :) kızmayın yavs :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

ekrem'in daima kendini çok güçlü, atletik yapıda görmesi dolayısı ile öğrencilerin onu "vucüt" yani body diye çağırdığını tahmin ediyorum..
zira ekrem hocanın ördeklikle bir ilgisi yok[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

"badi badi yürümek" diye bişey var. genellikle çok vücut kasan küçümen arkadaşlarda görülür, horoz gibi kabarıp adımlarını sünnetli gibi atarlar vs. badi ekremin de öyle bişey olduğunu tahmin ediyorum.

bi de türk dostu uzaylı badi var, ama o ayrı bir konu.[signature][hline]ice age coming
Sosyal ağlarda paylaş

guzel turkcemızde badi die bir kelıme avrdır hatta deyımı vardır
badi badi yurumek die bole penguen benzerı ınsanalra fılan derler bunu[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...