Killer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar lisede bir kitap okuyoruz.Kitabın yazarı eskiden bi gazetede koşe yazarıymış.O koşe yazılarını almış günlük gibi yapmış sorada kitaba cevirmiş onları okuyoruz.Kadın eleştirmen hiç bi şey övmüyo kadın hep eleştiriyo(pis eleştirir :).Neyse kadın böyle yazmış 4 ocak perşembe falan.Birinin başlığında "Badi Ekreme Dokunmayın!" yazıyor tamammı.Kadında şöyle yazmış.'Geçenlerde bir gazetede Hababam Sınıfı'nın oynatılacağını okudum.Altında oyuncuların lakapları yazıyordu.Düdük Necmi,İnek Şaban... ve birden "Body Ekrem" yazdığını gordüm şoke oldum.Yabancı dillerdeki sözcükler türkçemize oyle girmişki kurtulamaz hale gelmiş(bunu cümleyi ben yazdım :).Halbuki onun adı Body Ekrem değil Badi Ekrem.Badi bildiğiniz üzere ördek gibi yürüyen kısa insana takılmış lakapmış.Fakat sağolsun gazetedeki arkadaşlar bile böyle bir hatayı yapabiliyor' Kadın böyle anlatıyor işte.Bitanesindede bi konferansa gitmiş.Bir adamın soyadı 'Coral'mış anons eden hıyar Korıl diye okumuş ingilizce.Yani ne diyim siz diyin bişeyler:)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 düdük değil güdük :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 iki saat vucut geliştirmeci ekrem mi yazsın :) isimleri ing. okuma kötü bişey ama en çok tamer isminde yapıyorum, animal tamer, uo alışkanlığı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Badi Ekrem o body'yle alakasi yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet alakasız body ile.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben de badi olarak biliyorum ama filimlerde beden eğitimi öğretmeni olarak geçtiği için oradan bir çağrışımla body denmiş olabilir[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe bizim arkadaş da Caner'e "kenır" demişti. :9 Badi ya o.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet gerçekten durum çok kötü git gide Türkçemiz yozlaşıyor. Halbuki Türkçemiz, ingilizceden çok daha köklü bir dil...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Gerab, 08 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: düdük değil güdük :horace: ASDas pardon :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Badi ördek demek ki orada o anlamda kullanılıyor zaten.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Murk, 08 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Badi ördek demek ki orada o anlamda kullanılıyor zaten. ya arkadaşlar öyle bi yazı yazıyosunuz ki hatayı ben yaptım sanki bende badi diyorum adamlar body demiş :) kızmayın yavs :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Killer, 08 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 08 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: düdük değil güdük :horace: ASDas pardon :) sdfgsfg[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ekrem'in daima kendini çok güçlü, atletik yapıda görmesi dolayısı ile öğrencilerin onu "vucüt" yani body diye çağırdığını tahmin ediyorum.. zira ekrem hocanın ördeklikle bir ilgisi yok[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Şenere soralım?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 badi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 neden badi onu da yazayım. yazmamışım. -r. ılgaz'ın kitabında karakterin ismi badi ekrem çünkü.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ekremde kullanılan soz badı ordek anlamındakı flımden ve romandan anlasılıcagı uzere badı ekrem body bırı degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bodi diyim bende..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 "badi badi yürümek" diye bişey var. genellikle çok vücut kasan küçümen arkadaşlarda görülür, horoz gibi kabarıp adımlarını sünnetli gibi atarlar vs. badi ekremin de öyle bişey olduğunu tahmin ediyorum. bi de türk dostu uzaylı badi var, ama o ayrı bir konu.[signature][hline]ice age coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iyide o nerden geliyo? body-building... ayni seyden bahsediyolar.. kendisi once "soke olmamayi" ogrensin ondan sonra cuvaldizi baskalarina batirir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 guzel turkcemızde badi die bir kelıme avrdır hatta deyımı vardır badi badi yurumek die bole penguen benzerı ınsanalra fılan derler bunu[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nasi turkce oluyo o merak ettim; buyuk unlu uyumuna uymuyo da...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 burdan oluyo; tdk-badi[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iyide tdk'da olmasi badi'yi nasi Turkce yapiyo? farsca ve arapca kelimeler de var orda...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kesinlikle badican :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar