Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alla alla

zarek

Öne çıkan mesajlar

"benasigimresmen; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: İçel(Mersin)
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıftan Uğur, sırf seni görmek için çimlerde oturmaktan bıktım. Seninle iki kere göz göze geldik, resmen içimi erittin. Ben yeşil gözlü kızım. Duy sesimi."

bu benim ya :)[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Oooooo bugunde bi cim yap[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

Duymuşsun sesini işte. =) Bugün kit konuş nickiyle hitap et. Dumur olsun.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

[Bu mesaj Dynun tarafından 07 Aralık 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdilik ortada kız yok, bugün sınav vardı sınavı da olduk. bakalım yarın değil ondan sonraki gün büyük vize var. sanırım bu iş pazartesiye sarkar.

not: ya çok acayip oluyo böyle her bakanın gözlerine dikkat ediyorum ehehe. yanlış anlaşılcak bu yolla buluncak gibi değil.
ya kız gerçekten eridi yada biri beni kekliyor :)[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

"benasigimresmen; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: İçel(Mersin)
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıfta okuyan Uğur, telefon numaranı bile buldum ama başkası çıktı. Kararlıyım benden kurtuluşun yok! "

telimi doğru bulmuşsun. o kişi de bendim. nerden düştük bu manyağa imdaaaaaaaaaaaaaaaat[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 09 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
mersin uni tip fakultesi 1. sinifta bi ugur sen misin? ben baskasina yazdim onlari...

bi ugur var ama ben de şeedemedim şimdi :) adanalı galiba kork demişti adanalılardan ark ben de sie demiştim.. [signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj zarek tarafından 09 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...