K2netvork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 savaşa giremiyorum hep dc oluyorum yorumlarınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu siteyi satın al bir daha dc olmassın[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ismin çok güzel :D K2network saolsun Dc yaptırıo[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bilinç sat bana 2 gb[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gb kalktı artık genç... Jb olabilir ama bak. Yanına toblerone çiklatası da isterim ama.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla önceden bizim cafede de öyle oluyodu ama yeniden yükledik ondan sonra olmadı öyle bişi[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K2netvork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bilinc sen bi gez gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar