Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Evet işte bu yuzden sevmiyolar aYa adama ing konuştum direk kufurle cevap verdi ve bu 1 defa diil 4 defa oldu[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o değil de dange_rogue nin yazdıklarına dikkat ettim. Kıristalle +8 lik dagır değişilir :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tipik bir cafe bebesi 10-12 yaşlarında[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 noob dicen pm yi kapatacan. hoş sadece yabancılar bunlardan çekmiyor üzerimde full shell +8 dual shard lvl 30 40 bi adam kalkıyor bana diyor gm e g... verdin aldın onları.ne diim ben o adama sen 1 haftalık char açmışsın ben server açıldıgından beridir nerdeyse.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 resim yok[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya benimde yaşım 16 ama yani ben anama sovmedigi veya cok aşırı bişey olmadıgı takdirde asla boyle bişey demem bide bu cocuk benim yaında bana aynı soliyebilecekmı acaba bunu merak ediyorum[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar