KosPer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Beyler eslanttayken 0.0 kordinatlarına tp lendim durup duruken boşlukta kaldım town falanda çekemedim.Sonra Giant Golem kesti ben onu görmeden boşluktayım.Sonra çıktım ve Cypher göçtü nolduğunu bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: KosPer, 07 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Beyler eslanttayken 0.0 kordinatlarına tp lendim durup duruken boşlukta kaldım town falanda çekemedim aynısını yaşadım şimdi. ben de baya ürkmüştüm yalnız deilmişim:) 10061 cyphermış. ama hala tplendiğim yeri anlamış değilim:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 +1 yanı bende cz de oldu aynısı bıde ısımsız pm gelenler yazsın kımler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 isimsiz pm bana da geldi. noluyoruz?[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Herkes de aynı sorun acaba Gm pm atıpta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ares de de bana 1 kere olmuştu :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 buji bu resmi oyunda nerde cektin :) ben ilk defa böyle yer gördüm :) orcum ben ama sen insansın nerde cektigini söyleye bilirmisin?[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Walla moradonda en sonda Shilanların oldu yerin karşısında Lycan ların oldugu yerde 1 kapı war Onun orda :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D [Bu mesaj Bjork tarafından 09 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cok güzel anlattın saol :P gidip bakıcam akşam :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben de CZ de disconnect oldum hala giremiyorum oyuna.Asılı kalmış bir türlü önceki bağlantıyı kapatamadık.Askıda bekliyoruz hala 3.5 saat olacak nerdeyse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ares de de bana 1 kere olmuştu :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 buji bu resmi oyunda nerde cektin :) ben ilk defa böyle yer gördüm :) orcum ben ama sen insansın nerde cektigini söyleye bilirmisin?[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Walla moradonda en sonda Shilanların oldu yerin karşısında Lycan ların oldugu yerde 1 kapı war Onun orda :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D [Bu mesaj Bjork tarafından 09 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cok güzel anlattın saol :P gidip bakıcam akşam :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben de CZ de disconnect oldum hala giremiyorum oyuna.Asılı kalmış bir türlü önceki bağlantıyı kapatamadık.Askıda bekliyoruz hala 3.5 saat olacak nerdeyse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar