Archie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yeni ferrari 4005 aldım(1 ay oldu)ekranı tamamen siyah yapınca altta çizgi şeklinde ve üstlere yakın ortada 2 tane parlaklık var sizce bu normalmi? ve tamamen siyah olması gerekirken böle gri gibi bi görüntü var. renklenince hiç bi problem yok ama siyah ekrandayken light sorunu mu var acaba? wide screen film izlerken bide windows açılırken sanırım belli oluyor.bu durumla karşılaşan varmı ? olmadı 1 kaç güne servise göndercem feci uyuz oldum:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence buda rekor bir topic.. adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Christoph_Vassel, 04 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki: bence buda rekor bir topic.. adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi adam ferrari marka laptopdan bahsetmekte yanlız...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yine de güzel olmuş, porche 911 carrera kullanan var mı?? acil yardım plx :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dead pixel dir muhtemelen alırken ekranı komple siyah, beyaz ve renkli yaparak 3 kere denemek gerekiyor daha sonradan böyle birşey olursa genelde değiştirmezler, sen yinede bir götür servise[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SenariouS, 04 Aralık 2005 10:32 tarihinde demiş ki: said: Christoph_Vassel, 04 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki: bence buda rekor bir topic.. adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi adam ferrari marka laptopdan bahsetmekte yanlız... lol[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Christoph_Vassel, 04 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki: bence buda rekor bir topic.. adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi puahaha bu güzeldi[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hakketen çok saolun espriler falan çok komik ha ha ha. acer ferrari 4005 kullanan varsa bi zahmet cevap yazsın. geyik yapmayın:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe benım focus unda karburator de sorun var ahmet usta bı el at ya :P[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi ağzım açık kaldı ferrari falan diyince kendimden geçtim ya eynim döndü :D[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Christoph_Vassel, 04 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki: bence buda rekor bir topic.. adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi bence buda rekor bi mesaj...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 enteresan yorumlar gelmiş.herkese çok teşekkürler.böle geyik yapmaya devam:) Yerel Yetkili bey açtıma pişman oldum bi zahmet kitle yada sil kafana göre.saygılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 muhtemelen "stuck pixel" dedikleri olaydir servise gonder sorunsuz acerin servisi kargoyla bile gonderebiliyosun.[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar