Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Ferrari 4005 kullanan varmı ?? acil yardım gerekli

Archie

Öne çıkan mesajlar

yeni ferrari 4005 aldım(1 ay oldu)ekranı tamamen siyah yapınca altta çizgi şeklinde ve üstlere yakın ortada 2 tane parlaklık var sizce bu normalmi? ve tamamen siyah olması gerekirken böle gri gibi bi görüntü var. renklenince hiç bi problem yok ama siyah ekrandayken light sorunu mu var acaba? wide screen film izlerken bide windows açılırken sanırım belli oluyor.bu durumla karşılaşan varmı ? olmadı 1 kaç güne servise göndercem feci uyuz oldum:([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 04 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki:
bence buda rekor bir topic..

adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi

adam ferrari marka laptopdan bahsetmekte yanlız...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 04 Aralık 2005 10:32 tarihinde demiş ki:
said:

adam o kadar normal sormuşki , "tofaş şahin kullanan varmı egzozdan ses geliyor" gibi

adam ferrari marka laptopdan bahsetmekte yanlız...

lol[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

puahaha bu güzeldi[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bence buda rekor bi mesaj...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...