LoganX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Accountta 4 char vardir bunların 3'ü lvl60 Warrior/Rogue/Priest (HORDE) Oynadığım server Destromath (US) warrior'in seti oldukca iyidir... priestte mavi setlerin en iyilerine sahip.. 2 charda Epic mount bulunmakta ve para 300g civarinda. Fiyat olarak bi fikrim yok ama ilgileniyorsanız ÖMS atarsanız bunu konuşuruz. Satış sebebimde artık ara vermek istiyorum. not: WoW BOX halinde değildir ben direk CD-keyden ACC'u aktif hale getirdim. Yüklemek için isterseniz CD isterseniz DvD olarak verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoganX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar