SunBird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 HDD olsun , Optik sürücüler olsun bunların isimlerini (Örn: C , D , E vs.) nerden değiştirebilirim.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bilgisayarıma (My Computer) sağ tıkla ve yönet (Manage) de. Orada disk yönetimi (Disk Management) kısmından yapabilirsin.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kymophobia Bir sorum daha olacak ben alcohol ile virtual drive oluşturmuştum. Sonra alcohol'u kaldırdım ama virtual drivelar kaldı bunlardan nasıl kurtulabilirim? Sürücüyü kaldır diyorum ama bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar geliyorlar.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eski sanal sürücünle tamamen aynı isimde oluşturman lazım sanal sürücünü. Ondan sonra programı kaldırırken gitmeleri lazım. Eğer gitmiyorlarsa, malesef bir fikrim yok. Ama hep bu yöntemle temizliyorum ben kalan olursa.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=156892 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: SunBird, 08 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: kymophobia Bir sorum daha olacak ben alcohol ile virtual drive oluşturmuştum. Sonra alcohol'u kaldırdım ama virtual drivelar kaldı bunlardan nasıl kurtulabilirim? Sürücüyü kaldır diyorum ama bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar geliyorlar. bende bunu okumadan önce kaldırdım taze taze anlatayım.. ama alcohol kurulu olmalı.. alcohol u açıyoruz sol taraftaki listeden options>virtual drive>number of virtual drivers> 0 yaparsan gidiyor... Saygılar.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar