green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bana yolculuk gözüktü ancak sorun şu ki bas gitarımı yanımda nasıl götürsem karar veremiyorum uçakta yanıma alabilir miyim daha önce böyle bişi denemedim de? arkımın yakının fender gitarı uçakta kırılmış aynı şey başıma gelmesinde..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yanına alabilirsin. benim arkadaşım da çok istedi götürmeyi, ama o götürmedi. bence götürme. ama diyorsan ki ben götürürüm o zaman tamam. çünkü götürenler var.[hline]There's a heaven above you baby...
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 niye götüremiyim yanıma alabiliyosam uçuşta yada adam gibi bi yere koyuyolarsa? bavullarla bumerang oynuyolar çünkü[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yanına alabiliyorsun da zor iş. kaç hafta kalacaksın ki? bence tart biç. çünkü üst rafa sığdıramazsın. yanına almak zorundasın ve uzun yol gideceksen zor olur.[hline]There's a heaven above you baby...
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 1 yıla yakın kalıcam ve yol epey uzun arıyıp sormak gerekcek heralde..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 delada cozum sinirsiz :) bi yila kadar kalsam ben kesin alirdim, ucakta yanimdan ayirmazdim.[hline]Can't rain all the time.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 al abi case i warsa zEn güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ordan yenisini alcamda bu sene alamayabilirim biraz tuzlu çünkü gitarı götürüp amfi satın alıcam muhtemelen[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 git gitarla gitmeden anfini kelepir bi paraya wer tünlede bi yere o parayı anfiye kullanırsın burda tozlancagına işe yarar ya da böle marshall 100 watt gibi faln bişiyse yapma tabi =)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben sahsen goturdum ama bass diildi :) gigbagine kloydum ucaa bindim yukardaki rafa kouyp onune cantami+ annemin cantasini kodum..bisicikler olmadi... bide hosteslerden rica etsen (thy icin gecerli) alip guvenli bi sekilde inerkene veriolar sana ....[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There)
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gitarıda sat amfiyide sat.kontrabass al bi dahada taşıyama[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sen git annenler kargoyla gondersın bıraz tuzlu olur ama en ıyısı ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 amerika ya gidiyosan bu terroristler öyle elektronik aletlerin içine bomba neyin saklıyo diye almıyolarmış, gazete de yazıyodu[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 o terorist olaylari gecti, adamlar didik didik ariyolar tum aletleri var. Zaten orda cikartip cal lan diye de bagirabilirler sana :) Ama tasimasi cok zor olur, ben ufak silindir sekline sokulmus posterleri zor tasidim (koltugun kenarindaki bosluga sigdilar allahtan, 1 yillik gidiyosan ailenden kargo parasini cikartip kargo il yollaman en saglikli cozum olur...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya götürebilirsin tabiki, ben caz festivainde çalışırken herifler kontrbaslarını bile getiriyolardı uçakla, adam bi geliyo 700 kilo bagaj =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ucak ta Gitari yaninda alabilirsin bir sey olmaz benim bir ark elektro gitarini aldi ama bassi bilmem de :) Host lardan uzak tut Benim arkin gitarini zorla alip çalmaya çalişmiş ona gore :lol[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Valla ben gitarımı her yee götürüyorum yalnız uçağa hiç gitarla binmedim yani ama yanıma alırım diyorsan öyle yap bir şey olmaz ama yine de en sağlamı kargodur bence[hline]Elros Lúinwë Nevermind
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 o çalma olayı çok kötü ya taksiye bindiğimde bile herif -hele yol uzunsa- kesin çıkarda çal muhabbeti yapıyo lol sokmayı deniycem gitarı yukarı tarafa inşallah sığar belki alman hostesler yrdm eder :p yoksa nereme sokarım bilmiyorum heh[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Uçaklar için hardcaseler var metal olan. Onlarda hiçbişi olmuyo. Ha herangi bi hardcase de olabilir. İyi bi gigbag bile olur yani. Aleti yanına al uçağa. Bagaj koyma. Amfi hakkında da... Bana detay versene satın aliim senden onu. Amerikada çok uygun fiyatlara süper amfiler var. Ben getirtemiyom onnarı. Hatta bassı bile ordan alabilin. Hatta sendeki curbow orda 250 dolar sıfırı. Hatta, 700 dolara MusicMan stingray alabiliyosun kullanılmış. Daha ne olsun![hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evet farkındayım ordaki fiyatların bende hardcase yok direk yanımda götücem uçakta yanıma almayı deniycem... amfi marshall bass state b30 sanırım ingiliz yapımı alırsam da warwick 5 string bi model almayı düşünüyorum onlarında fiyatları biraz uçuk o yüzden bekliyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 2 seçeneğin var 1- Case alırsın sağlam bir tane (100 $ kadar ödemen gerekecek) 2- gitarı sapınıtellerini gövdesini ayır o zaman çantaya sığıyor sonra da birleştirirsin... ben 1ci seçeneği yapamadığımiçin 2ci seçeneği uyguladım oldu :) not: otobüs yolculuğuydu uçakdeğil[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Warwick!!! Nası! Gerek yok hiç abi deli misin. Bi tane spector US al ordan çiçek gibi tamamdır ya. MusicMan de olabilir. Warwick diyosun? Aman aman... Alma derim sana. Amfiyi satmayı düşünüyosan alıcı olabilirim.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İlle de çok para vericeksen de, Mark King Deluxe Alembic almanı öneririm. Veya Sadowsky.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ayrıca sana allah belanı versin diye haykırma ihtiyacı hissetiğimi de belirtmeliyim. :)[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ayrıca tek derdin warwick sahibi olmaksa Warwick FNA lara 1000 dolar civarı sahip olabilirsin ki o paranın hakkını fazlasıyla veren bi alet.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Öne çıkan mesajlar