Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçakta yanında gitar götürmek hatta amfi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanına alabilirsin.
benim arkadaşım da çok istedi götürmeyi, ama o götürmedi. bence götürme. ama diyorsan ki ben götürürüm o zaman tamam. çünkü götürenler var.[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
yanına alabiliyorsun da zor iş.
kaç hafta kalacaksın ki?
bence tart biç. çünkü üst rafa sığdıramazsın. yanına almak zorundasın ve uzun yol gideceksen zor olur.[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
al abi case i warsa zEn güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
git gitarla gitmeden anfini kelepir bi paraya wer tünlede bi yere o parayı anfiye kullanırsın burda tozlancagına işe yarar ya da böle marshall 100 watt gibi faln bişiyse yapma tabi =)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
ben sahsen goturdum ama bass diildi :) gigbagine kloydum ucaa bindim yukardaki rafa kouyp onune cantami+ annemin cantasini kodum..bisicikler olmadi...
bide hosteslerden rica etsen (thy icin gecerli) alip guvenli bi sekilde inerkene veriolar sana ....[hline]We are accidents waiting,waiting to happen
-Radiohead(There There)

Mesaj tarihi:
amerika ya gidiyosan bu terroristler öyle elektronik aletlerin içine bomba neyin saklıyo diye almıyolarmış, gazete de yazıyodu[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
o terorist olaylari gecti, adamlar didik didik ariyolar tum aletleri var. Zaten orda cikartip cal lan diye de bagirabilirler sana :)

Ama tasimasi cok zor olur, ben ufak silindir sekline sokulmus posterleri zor tasidim (koltugun kenarindaki bosluga sigdilar allahtan,
1 yillik gidiyosan ailenden kargo parasini cikartip kargo il yollaman en saglikli cozum olur...[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
ya götürebilirsin tabiki,
ben caz festivainde çalışırken herifler kontrbaslarını bile getiriyolardı uçakla, adam bi geliyo 700 kilo bagaj =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
Ucak ta Gitari yaninda alabilirsin
bir sey olmaz benim bir ark elektro gitarini aldi
ama bassi bilmem de :)
Host lardan uzak tut Benim arkin gitarini zorla alip çalmaya çalişmiş ona gore :lol[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Mesaj tarihi:
Valla ben gitarımı her yee götürüyorum yalnız uçağa hiç gitarla binmedim yani ama yanıma alırım diyorsan öyle yap bir şey olmaz ama yine de en sağlamı kargodur bence[hline]Elros Lúinwë

Nevermind

Mesaj tarihi:
Uçaklar için hardcaseler var metal olan. Onlarda hiçbişi olmuyo. Ha herangi bi hardcase de olabilir. İyi bi gigbag bile olur yani. Aleti yanına al uçağa. Bagaj koyma.

Amfi hakkında da... Bana detay versene satın aliim senden onu. Amerikada çok uygun fiyatlara süper amfiler var. Ben getirtemiyom onnarı. Hatta bassı bile ordan alabilin. Hatta sendeki curbow orda 250 dolar sıfırı. Hatta, 700 dolara MusicMan stingray alabiliyosun kullanılmış. Daha ne olsun![hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Mesaj tarihi:
evet farkındayım ordaki fiyatların
bende hardcase yok direk yanımda götücem
uçakta yanıma almayı deniycem...
amfi marshall bass state b30 sanırım ingiliz yapımı

alırsam da warwick 5 string bi model almayı düşünüyorum onlarında fiyatları biraz uçuk o yüzden bekliyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim?
Mesaj tarihi:
2 seçeneğin var
1- Case alırsın sağlam bir tane (100 $ kadar ödemen gerekecek)
2- gitarı sapınıtellerini gövdesini ayır o zaman çantaya sığıyor sonra da birleştirirsin...

ben 1ci seçeneği yapamadığımiçin 2ci seçeneği uyguladım oldu :)
not: otobüs yolculuğuydu uçakdeğil[hline]Did you feel the wind
As it blew all around you
Did you feel the love
That was in the air

We're lost in space
And the time is our own
Mesaj tarihi:
Warwick!!! Nası!
Gerek yok hiç abi deli misin. Bi tane spector US al ordan çiçek gibi tamamdır ya. MusicMan de olabilir. Warwick diyosun? Aman aman... Alma derim sana. Amfiyi satmayı düşünüyosan alıcı olabilirim.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
  • Yeni Oluştur...