lisantus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar ben bl de allyy im benim başka bi server da normal pop lu bi server bi charım daha var horde gm lere yazssam desem ally i bu servera veya herhangi server a hordeyi de bl ye hem zati bl de allyy horde eşit olmadıgı için kabul etdebilirlermi sizce?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hiç sanmıyorum...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu gm lerin elindemi? gm isterse mantıklı gelirse edebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu gmlerin elinde olsa, bende oyuna getirip, pvp ranklerın yuksek olmadıgı bı servera gecerdım. hic umutlanma[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 İmkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşalar bl hordede ortam nasıl allyance gibi çok fazla türk varmı fln bilgi verirseniz iyise slly i silip orda açam en baştan ne yapayım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu Bl hastalığı nerden geliyo bilmiyorum, ama amacın türklerle oynamaksa birsürü türk oyuncu barındıran nispeten yeni server var. Sen bu saatten sonra BL'de bugün bile yeni level 60 olmuş chara sahip olsan ne doğru dürüst PVP yapabilirsin ne PVE yapabilirsin , Türk guildlerde dahil olmak üzere her guildin aylardır yeni üye almadığı , serverın yarısından fazlasının tier1 leri tamamladığı onlarında yarısının tier 2 lerle dolaştığı bi serverdan ne bekliyosun bilmiyorum. Bence Bl olayından yol yakınken vazgeç ve nispeten yeni serverlardaki türk guildlerini ara. Benim şu anda oynadığım The Mealstorm'da bile guildim level 60 dışında doğru dürüst yeni üye almamaya başladı, yakında MC ler falanda başlıyacak yani çok hızlı kassan bile ancak bizim server gibi serverlarda yer bulma şansın varki o bile az. Hele artık guildlerin Onyxia farmlaktan sıkıldıkları BL gibi yerde, yeni char açmak intihar gibi bişey.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 syvanas nasıl bi server orası iyimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 the maelstrom cok ii dir gelin bence..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sylvanasta alliance açmanızı tavsiye etmem. Horde olursan süper :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 chromaggus tavsiye ederim horde tarafında baya bi turk de var /join turk oyun içi turk kanalımız.[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar sylvanas a gelirseniz ally tarafına bekleriz :D. ama horde lar eziyo orası ayrı. ama turkler baya baya cogaldı sylvanasta. bu arada hunter açma lütfen türklerin yarısı hunter :D. dwarf priest falan aç druid aç hatta rogue bile açabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D komik neredeyse türklerin hepsi hordelerden nefret ediyo :D nedeni ne mekanlar mı hoşunuza gitmiyo yaw :D udcty ogrm süper bence FOR THE HORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: rabe, 09 Aralık 2005 08:15 tarihinde demiş ki: :D komik neredeyse türklerin hepsi hordelerden nefret ediyo :D nedeni ne mekanlar mı hoşunuza gitmiyo yaw :D udcty ogrm süper bence FOR THE HORDE nerden cıkardın onu? BL horde bir gel bak bakalım[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: rabe, 09 Aralık 2005 08:15 tarihinde demiş ki: :D komik neredeyse türklerin hepsi hordelerden nefret ediyo :D nedeni ne mekanlar mı hoşunuza gitmiyo yaw :D udcty ogrm süper bence FOR THE HORDE hakkaten saçma bir yorum olmuş kaç tane Türk Horde guildi var High Warlord Türkler var[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende Chromagus'ta bugün açtım Ud rogue etraf bu saatte boş ama bakıcam bağlantı durumu süper belirtiyim.. nickim Narg hilvl patilerden yardım bekliyorum :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: ozii_x, 09 Aralık 2005 01:01 tarihinde demiş ki: the maelstrom cok ii dir gelin bence.. geldik bilader lvl 24 undead warrior bile olduk:P sizin guildden(horde turk guildi var onadan bahsediyorum) biriyle konuştum ancak hiç gel guilde alalım lafı edilmediği ve bende beni guilde alın demekten utandıgım için gittim ufacık yabancı bi guilde girdim takılıyoz öle...[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bence o horde sevmeyenler türkler deil 20- dir.. Horde tarafında (bl) iş güç sahibi yetişkin, kaliteli, profesyonel oyuncular war.. Orgrimmar'ın o sıcaklıını hiç bir ally şehrine deişmem.. İnsan kendini evinde hissedior walla..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 transfer açılınca Bl den Magtherion a geçtim çok pişmanım pişmanlık yasası varmı blizzde geri dönebilirmiyim Bl ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: rabe, 09 Aralık 2005 08:15 tarihinde demiş ki: :D komik neredeyse türklerin hepsi hordelerden nefret ediyo :D nedeni ne mekanlar mı hoşunuza gitmiyo yaw :D udcty ogrm süper bence FOR THE HORDE horde turklerin cok buyuk bir cogunlugu paticik okuyucusu degil. ya kendi guild forumlarina kapaniyorlar, ya da forum takip etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar