Berk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Efenim gece gece oyun oynıyalım dedik kıl oldğumuzla kaldık serverın ipyi yazıyorum giricem BF rotr da yüklü 1.4 no cd hede hödö her bi halt yüklü ama "data differs from server" nedir nasıl çözülür? hadi nöbetçi iyilik melekleri bi el atıverin gece gece oyun oynamak isteye şu zata[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 rotr hiç oynamadım ama bu hatanın anlamı senin oyunun serverınkiyle uyuşmuyo yani muhtemelen patchten kaynaklanan bi sorunla karşı karşıyayız sil tekrar yükle farklı bi yerden tekrar indir fln mesela? format at bide:p (en radikal çözüm)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Herkes başkası ve hiç kimse kendisi diilse ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar