pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 .mov uzantili dosyalari acabilecegim quick time dan baska player varmi,yardimci olursaniz sevinirim.[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 quicktime alternative[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 indiriyorum umarim derdime deva olur sagol[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 baska bisey demiyrum lanet olsun su admini bulup tokatliyip sifreyi ele gecirmeliyim bi b.k kuramiyorum [spo1=cinnet gecirilir][/spo][signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 mpegableplayer[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu KVL ne okulu diye konu dışı bir soru sorsam?? The Royal Veterinary and Agricultural University[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kraliyet veterinerlik ve ziraat universitesi[signature][hline]If electricty comes from electrons, does morality come from morons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eyvallah platon sagolasin,bunuda kuramadim ben kafama sikmaya gidiyorum :=I[signature][hline]If electricty comes from electrons, does morality come from morons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: pegasus_end, 08 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: eyvallah platon sagolasin,bunuda kuramadim ben kafama sikmaya gidiyorum :=I Sen saol hocamda problem nedir, neden kuramadın?[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kurdurmuyo lanet olasi okulun makinasi firewall i bilmemnesi yokmus gibi bide simdi adminastor sifresi istiyor program kurmak icin winamp fln kurarken sorun cikartmiyor ama boyle windows uzerine yazilmasi gereken seyler olan programlarda fln baya karin agrisi yapiyor olmuyor bunun cozumu yok heralde neyse bi x-men fragmani izleyelim dedik oda bi tarafimiza takildi :)[signature][hline]If electricty comes from electrons, does morality come from morons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hmm bir de şöle bişi var http://video.google.com/ Herhangi bi player olmadan çalıyor. Tabi nette bulabilir misin istediğin trailer'ı bilmem Ancak, başka bir sefere izlemek istediğin bir şeyi bulursan...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 heheh yazılım sorunu var büyük olasılıkla makinaya tekrar windows kurmak lazım..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 program files ın dışında başka bi yere kurmaya çalış player ı. Bizim okuldaki makinelerde işe yarıo :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar