dtceko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 merhaba arkadaşlar cypher serverinda charım var 61 lwli berserker hero gm lerden biriyle görüşüp raptor+8 satın almak istiyorum gerçek paraya bana gm e nasıl ulşabileceğimi söylerseniz sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aha burdan[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Buyse, 09 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: aha burdan krize gircem gulmekten!!! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Oradan berasmusun gmine ulaşılıyo Buyseycan Cyberinki burda lütfen yanlış yönlendirmeyelim Cyber GM'e gider-------------->[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Benim Bildigim Bi GM Var Moradonda pm Atarak yakalayabilirsin Belki Arkadasim nicki Şu :bigbird:[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Somber, 09 Aralık 2005 12:22 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 09 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: aha burdan krize gircem gulmekten!!! =D gmler üstü gm deil mi o :) türkiyenin gmi :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gm e gerek yok memleket meselesi yapma ben satayım sana :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar