bittertaste Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 merhaba , ben never winter nights'ın her türlü update'ini yaptıktan ve expansion'ını yükledikten sonra LAN aracılığı ile 2 kişi oynanıp oynanmayacağını sormak istiyorum , yani 2 kişi online internet üzerinden oynamak yerine network'den birbirimize bağlanıp senaryo oynamak istiyoruz . mümkün olup olmadığını bilen birileri cevap verirse sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Keşke NWN bölümüne atsaydın...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 MÜMmümkün oynanıyor eğer cd'im bozuq çıkmasaydı şu an networkden oynuor olurdum ama iki bilgisayarada farklı cd keylerle yüklenmeli[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 15 August 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittertaste Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: karpuz, 15 August 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Keşke NWN bölümüne atsaydın...[hline]ö? özür dilerim görmedim MMORPG bölümü varmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar