homeric Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 benim sorunum yüklediğim addonları active hala getiremem doğrusu arama yaptırdım ve charceter seçme ekranında böle bi yer açıldığını sölüyor arkadaşlar ancak bende böle yer çıkmadı (enter world ekranında) başka bi addon vardı direk game optionsa addon diye bi yer ekliyormuş ordan direk active hala getirebiliyormuşuz ancak onuda yükledim fakat o da optios bölümünde açılmadı acaba tam olarak nasıl neden yapamadığımı anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 wow klasorunde interface adinda klasorun icinde addon klasorunde oldugundan emin ol dosyalarin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet hepsi şuanda ınterface addons içinde ancak hala active değil acaba nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o addon, addon'unu yuklediysen esc'e basinca cikan menude addon diye bir sekme gormen lazim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 işte baktım normal olarak hiç active hala getiremiyorum belki o addonu yükleyerek direk addon yerinden açarım dedim ancak onuda interface addons içine yüklememe rağman açıladı acaba başka birşey dahamı yapmam lazım birşeyi eksik veya yanlış yapıyorum ama nerde olduğunu bulamadım normal curse sitesinden kaydet dedim ve WOW içindeki interface ddonsun içine kaydet dedim ve yükledi dosyalar onun içinde şuanda mesela ancak sadece öle süs gibi duruyorlar başka hiçbirşey yapamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 addonları attığın dosyanın adının mutlaka "AddOns" olması lazım, eğer "addons" diye açtıysan folderı çalışmazlar. yani şöle olmalı InterfaceAddOns[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Naber homo :) çok kalleşsin birader arkadan kestin beni uyuss neyse msn den yazışalım senle bi ara kendine ii bak görüşürüz...[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage Lost_pich 62 assasin Ogun_abi 62 orc warior 45xxx nps Server Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadasım addons un altına dosyayı zipli şekilde koymayacaksın. Zipi addons altına direk olarak aç. Klasör direk addonun altında baska bir klasörün içine girmeden görünmeli. O zaman sorunun çözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar